2012-05-03 17:50:23
Φωτογραφία για Υπόνοιες για νοθεία από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Σε «πειστικές» ενέργειες δηλώνει ότι θα προβεί η Χρυσή Αυγή εάν διαπιστώσει απόπειρες αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος.

Σε κείμενο που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική σελίδα της Χρυσής Αυγής αφού γίνεται λόγος για  πληροφορίες και φήμες για νοθεία στις επικείμενες εκλογές αναφέρεται ότι: «Εξηγούμεθα: είναι πολύ δύσκολο να επιχειρήσουν απόκρυψη ψηφοδελτίων. Διότι, εκτός του ότι αυτή τη φορά θα υπάρχουν αρκετοί εκλογικοί αντιπρόσωποι του κινήματος, οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής θα βρίσκονται εκείνη την ημέρα στο πόδι και θα ελέγχουν συνεχώς και με μεγάλη συχνότητα τα εκλογικά κέντρα και όπου παρατηρούνται «παρατράγουδα» θα είναι αμείλικτοι…»

«Τέλος, κατά τη διάρκεια της μετάδοσης των αποτελεσμάτων, θα είναι παρών νόμιμος εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος θα παρακολουθεί την κατάσταση και αν κριθεί σκόπιμο θα κάνει τις απαιτούμενες νόμιμες ενέργειες. Αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα απ’ αυτές τις ενέργειές του, θα αναλάβουν κάποιοι άλλοι να προβούν σε άλλες, πιο «πειστικές» ενέργειες» καταλήγει το κείμενο της Χρυσής Αυγής.

πηγή:real.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ