2012-05-03 18:09:27
Φωτογραφία για ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ : ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΞΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
Γεύμα στους ρεπόρτερ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού παρέθεσε σήμερα το μεσημέρι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και αναφέρθηκε σε ενδιαφέροντα θέματα που απασχολούν τόσο την ομάδα του όσο και αυτή του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "sport24.gr", αναφέρθηκε στα εξής :

Για το θέμα του προπονητή: "Όταν μίλησα για αρχές Ιουνίου, δεν εννοούσα ότι τότε θα ξεκινήσουμε. Εκείνη την περίοδο η επιδίωξή μας είναι να τον έχουμε κλείσει. Αλλά δεν υπάρχει dead-line."

Για το αν κοιτάει μόνο την Ιβηρική αγορά για τεχνικό: "Όχι, κοιτάμε και την αγγλική και την γαλλική και άλλες αγορές. Δεν είναι εύκολο να βρεις καλό προπονητή γιατί λόγω της κρίσης δεν είναι προτεραιότητά τους το ελληνικό πρωτάθλημα.

Περιμένουμε να τελειώσουν όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα για να προχωρήσουμε το θέμα του προπονητή."

Για τις μεταγραφές: "Είναι ένας ξένος παίκτης που μου αρέσει πάρα πολύ".


Για το αν αυτός ο παίκτης είναι ο Μασάδο: "Ο Μασάδο είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Μου αρέσει αρκετά. Είναι πολυτέλεια για το ελληνικό πρωτάθλημα αυτός ο ποδοσφαιριστής".

Για την ελληνοποίηση του Ολυμπιακού: "Μακάρι η μισή 11αδα να αποτελείται από Έλληνες παίκτες. Αλλά όταν γράφεται ένα όνομα για τον Ολυμπιακό, αμέσως η διοίκηση της ομάδας του διπλασιάζει την τιμή. Δεν πρόκειται να γίνουμε χορηγοί των άλλων ομάδων.

Θέλουμε Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ομάδα και παρακολουθούμε αρκετούς".

Για τα διοικητικά του Παναθηναϊκού: "Μακάρι να πετύχει η πρωτοβουλία του Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό. Θέλουμε έναν δυνατό Παναθηναϊκό.

Όχι έναν Παναθηναϊκό επιπέδου Δόξας, Κέρκυρας, Πανιωνίου. Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω αυτές τις ομάδες.

Για τον Δημήτρη Γόντικα: "Είναι επιτυχημένος. Φέτος είχε μία ομάδα χωρίς χρήματα και έφτασε όσους βαθμούς είχε και η ομάδα του Παναθηναϊκού που κατέκτησε το νταμπλ.

Άλλη μία απόδειξη ότι τα χρήματα δεν κάνουν την ομάδα".

Για το αν θα μπορούσε και ένας τελικός με τον Παναθηναϊκό να ήταν γιορτή όπως αυτός με τον Ατρόμητο: "Τα ίδια ακριβώς θα κάναμε αν είχαμε αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ίδιες κινήσεις, ίδιες πρωτοβουλίες. Είναι καθαρά θέμα διοικήσεων.

Μία ισχυρή διοίκηση μπορεί να απευθυνθεί στον κόσμο."

Για τα στημένα: "Αποδείχθηκε ότι η υπόθεση με τα στημένα ήταν μία φούσκα. Μία αστεία δικογραφία που έκανε μεγάλο κακό στο ποδόσφαιρο. Το υποτίμησε.

Για μέρες ολόκληρες κανάλια και εφημερίδες έκαναν λόγο για στημένα παιχνίδια. Αποτέλεσμα; Έπεισαν τον κόσμο που πιστεύει πλέον ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μόνο στημένους αγώνες. Και γι' αυτό άδειασαν τα γήπεδα".

Για τη διαιτησία: "Υπήρχαν παιχνίδια που έχουμε παράπονα. Βέβαια είμαστε Ολυμπιακός και δεν πρέπει να στεκόμαστε σε αυτά, ωστόσο δεν μπορούμε να τους αφήσουμε και να ...αλωνίζουν".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ