2012-05-03 18:30:10
Φωτογραφία για Samsung Galaxy S III: Τι περιμένουμε να δούμε στη σημερινή παρουσίαση
Σε λίγες ώρες από τώρα συγκεκριμένα στις 9 η ώρα Ελλάδος η Samsung θα μας παρουσιάσει το νέο Galaxy S III...Εμείς μαζέψαμε τις φήμες και τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν έως σήμερα και κάναμε ένα συγκεντρωτικό με το τι περιμένουμε να δούμε σε λίγες ώρες από τώρα.

Κατ αρχήν είναι επιβεβαιωμένο από την ίδια την Samsung ότι ο επεξεργαστής που θα έχει το νέο SGS III θα είναι ο Quad Core Exynos 4412, Ο Exynos 4412 θα είναι Quad core με το κάθε πυρήνα να τρέχει στα 1.4Ghz, θα είναι βασισμένος σε ARM Cortex Α9 πυρήνες ενώ θα βασίζεται στην αρχιτεκτονική των 32nm.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά που δεν ξέρουμε πιθανολογούμε ότι το SGS III θα έχει εμφάνιση που θα μοιάζει με το Galaxy Nexus και θα έχει οθόνη 4.8 ιντσών τεχνολογίας Super AMOLED με Pentile Matrix.

Στο θέμα της μνήμης η νέα ναυαρχίδα της Samsung λογικά θα έχει μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB που θα επεκτείνεται μέσω καρτών microSD.

Τέλος, υπάρχει έντονη φήμη ότι μαζί με το Samsung Galaxy S III η εταιρεία θα εγκαινιάσει μια δικιά της καινούργια Cloud υπηρεσία ενώ εκτός από το Samsung Galaxy S III μπορεί να δούμε και άλλη συσκευή όπως κάποιο tablet ή κάποιο ultrabook.
technewz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ