2012-05-03 19:23:13
Φωτογραφία για Αλλαγές των δρομολογίων των αστικών συγκοινωνιών λόγω εκλογών
Μεταβολές στις συχνότητες δρομολογίων των αστικών συγκοινωνιών θα ισχύσουν την Παρασκευή 4 και τη Δευτέρα 7 Μαΐου, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση... του ΟΑΣΑ, με εξαίρεση τις γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά.

Παράλληλα, την Κυριακή 6/5 θα παραταθεί κατά μια ώρα το ωράριο λειτουργίας των γραμμών 2 και 3 του Μετρό

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ την Παρασκευή 4/5 και τη Δευτέρα 7/5 θα ισχύσει εκτάκτως δρομολόγηση βασισμένη στο πρόγραμμα του Σαββάτου.

Για τις γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή, ενώ προβλέπεται ενίσχυση των δρομολογίων ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική κίνηση.

Σε ό,τι αφορά στο Μετρό, την ημέρα των εθνικών εκλογών, Κυριακή 6 Μαΐου, έχει προγραμματιστεί παράταση κατά μια ώρα του ωραρίου λειτουργίας των γραμμών 2 και 3 του. Συγκεκριμένα, οι τελευταίες αναχωρήσεις από το Σταθμό στο Σύνταγμα προς όλες τις κατευθύνσεις θα πραγματοποιηθούν στη 1.20, ξημερώματα Δευτέρας 7/5.

Για τη γραμμή του Τραμ προβλέπεται το Σάββατο 05/05 και την Κυριακή 06/05 τα δρομολόγια να εκτελούνται ανά 25' σε όλες τις γραμμές (αντί για 20'). Τη Δευτέρα 07/05 τα δρομολόγια θα εκτελούνται ανά 20' σε όλες τις γραμμές (αντί 15').

Πρόσθετες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΣΑ (www.oasa.gr) και το τηλεφωνικό κέντρο 185.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ