2012-05-03 19:51:16
Φωτογραφία για Φως στο τούνελ για Παναθηναϊκό
Ανακοινώθηκε η ίδρυση του Σωματείου Φίλων Παναθηναϊκού Ομίλου Αθηνών, με προτεινόμενη ονομασία «Γιώργος Καλαφάτης», με την ομάδα του Γιάννη Αλαφούζο να  γνωστοποιεί και τη συμφωνία, αλλά και σύμπνοια των μετόχων της ΠΑΕ για την εκλογή προσωρινής διοίκησης την ερχόμενη Τρίτη.

Παράλληλα, γνωστοποιείται από την ομάδα του Γιάννη Αλαφούζου η εξασφάλιση των πρώτων οικονομικών πόρων για να τρέξει η ΠΑΕ, παραπέμπει στην ΕΠΟ και την UEFA το θέμα της αποτροπής του αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και προαναγγέλει την παρουσίαση, εντός των ημερών του σχεδίου αλλαγής της ιδιοκτησιακής δομής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το οποίο επιλύει μια σειρά ζητημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνουμε την Ίδρυση Σωματείου Φίλων του Παναθηναϊκού Ομίλου Αθηνών (ΠΑΟ). Σκοπός του σωματείου, είναι η εξασφάλιση της σταθερότητας της ιδιοκτησιακής δομής της ΠΑΕ ΠΑΟ, της οικονομικής βιωσιμότητας και ευμάρειας της ΠΑΕ και η διασφάλιση και διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς και της παράδοσης του Παναθηναϊκού.


Η κατάσταση της ΠΑΕ είναι οριακή. Μέχρι σήμερα καταφέραμε τα ακόλουθα:

1.    Τη συμφωνία αλλά και τη σύμπνοια των μετόχων της ΠΑΕ οι οποίοι θα προχωρήσουν την ερχόμενη Τρίτη σε εκλογή προσωρινής διοίκησης. Εξασφαλίζουμε, επίσης, τους πρώτους αναγκαίους οικονομικούς πόρους.

2.    Με σειρά επαφών προσπαθήσαμε ν’αποτρέψουμε τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Ευρώπη. Εμείς, εξαντλήσαμε κάθε δυνατότητα. Η επίλυση του θέματος είναι πλέον αποκλειστικά, αρμοδιότητα της UEFA και της ΕΠΟ.

3.    Εκπονήσαμε σχέδιο αλλαγής της ιδιοκτησιακής δομής του ΠΑΟ που επιλύει σειρά ζητημάτων. Τα βασικά σημεία του σχεδίου θα τ’ανακοινώσουμε με δελτίο τύπου που ακολουθεί.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ