2012-05-03 20:48:22
Φωτογραφία για Eποικοδομητική μέρα για την Toro Rosso
Με αρωγό τον καλό καιρό στη Τοσκάνη, η Scuderia Toro Rosso είχε μία άκρως παραγωγική ημέρα στο πλαίσιο των δοκιμών εξέλιξης που διεξάγονται στην πίστα του Mugello.

Ο Jean-Eric Vergne έκανε αξιολογήσεις σε διάφορες διατάξεις εξατμίσεων και ήταν στο τιμόνι της STR7 μέχρι τα μισά της απογευματινής περιόδου.

«Στο σύντομο χρονικό διάστημα που έχω περάσει στη Formula 1, μπορώ να πω ότι αυτή ήταν η καλύτερη ημέρα δοκιμών που έχω κάνει! Δεν είχα καθόλου προβλήματα, δοκιμάσαμε πολλά νέα πράγματα και η πρώτη μου εντύπωση είναι πως οι αναβαθμίσεις αποδίδουν καλά. Ο Daniel έχει να δοκιμάσει επιπλέον πράγματα αύριο κι αν καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε σωστά όσα δοκιμάζουμε εδώ, πιστεύω πως μπορούμε να κάνουμε ένα βήμα προς τα εμπρός στη Βαρκελώνη. Ήταν μία καλή ημέρα και για την ομάδα, όπου οι μηχανικοί μας έπρεπε να κάνουν πολλές αλλαγές σε μικρά χρονικά διαστήματα, ήταν λοιπόν σε γενικές γραμμές, μία θετική ημέρα», είπε ο 22χρονος.

Ο Daniel Ricciardo πήρε τη σκυτάλη το απόγευμα και κατάφερε άμεσα να βρει ρυθμό καθώς γνώριζε την πίστα, ενώ λίγο πριν το τέλος της διαδικασίας, η ιταλική ομάδα πραγματοποίησε δοκιμαστικά pit stop. Tην Πέμπτη ο Αυστραλός θα έχει όλη τη μέρα το μονοθέσιο στη διάθεση του.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ