2012-05-03 22:28:40
Φωτογραφία για Το προφίλ των 20 που θα είναι στο πλευρό Αλαφούζου για την σωτηρία του Παναθηναϊκού.
Δήμαρχος και αντιδήμαρχος,κομματικά στελέχη από τα αριστερά μέχρι τα δεξιά,ισχυρή παρουσία του ΟΤΕ,δικηγόρων και δημοσιογράφων,ενώ επιχειρηματικά μπαίνουν έμπειροι τραπεζικοί και γνώστες του real estate μέχρι πλοιοκτήτες Δείτε ποιοι είναι. Αριστείδης Καμάρας: Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού, νομικός, πρώην πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης και με πλούσια δράση στον πολιτικό χώρο.

Γιάννης Αλαφούζος: Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ και ιθύνων νους της κίνησης για τη μετατροπή του Παναθηναϊκού σε μία ΠΑΕ λαϊκής βάσης.

Αναστάσιος Αβραντίνης: Δικηγόρος, μέλος του κόμματος Δράση του Στέφανου Μάνου και νυν αντιδήμαρχος Αθηναίων.

Δημήτρης Βερβερέσος: Νομικός, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, έχει ενεργό ρόλο στην ίδρυση του σωματείου.

Παναγής Βουρλούμης: Τραπεζικό στέλεχος με δράση σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο, πρώην πρόεδρος του ΟΤΕ, μέλος του συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων.


Δημήτρης Γόντικας: Παλαίμαχος βολεϊμπολίστας του Παναθηναϊκού, στέλεχος εταιριών και ο τελευταίος χρονικά πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ.

Βίβιαν Ευθυμιοπούλου: Σύμβουλος επικοινωνίας, μέλος του κόμματος Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη και υπεύθυνη για την προώθηση του εγχειρήματος της λαϊκής βάσης.

Γιάννης Ζουγανέλης: Ηθοποιός και κωμικός, με δουλειές σε θέατρο και τηλεόραση.

Γιάννης Ηρειώτης: Δικηγόρος, έχει αναλάβει την υπεράσπιση πολιτικών προσώπων σε αρκετές περιπτώσεις, έχει ενεργό ρόλο στο σχεδιασμό του πλάνου της λαϊκής βάσης.

Γιώργος Καμίνης: Ο εν ενεργεία Δήμαρχος Αθηναίων, πρώην πρόεδρος του Συνήγορου του Πολίτη και μέλος του ΔΣ του Μουσείου της Ακρόπολης.

Λιάνα Κανέλλη: Βουλευτής της Α Αθήνας και υποψήφια στις εκλογές του 2012, μέλος του ΚΚΕ, πρώην δημοσιογράφος στην κρατική και την ιδιωτική τηλεόραση και με θητεία στο γραφείο Τύπου του Παναθηναϊκού.

Σία Κοσιώνη: Δημοσιογράφος σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς και ραδιόφωνα και με πέρασμα από την ΕΡΤ.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Τραγουδιστής.

Αθηνά Μπαλωμένου: Δικηγόρος, με ενεργό ρόλο στο σχεδιασμό του πλάνου της λαϊκής βάσης.

Γιάννης Παναγιωτίδης: Στέλεχος με δράση στο Real Estate και τον Τουρισμό, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ και υποψήφιος βουλευτής στη Β' Αθηνών με το κόμμα Δράση του Στέφανου Μάνου.

Χρήστος Παναγόπουλος: Δημοσιογράφος σε εφημερίδες, περιοδικά και ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ.

Αλέξης Παπαχελάς: Δημοσιογράφος σε ιδιωτικούς και κρατικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, νυν διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΪ, συγγραφέας και Γενικός Γραμματέας του ΕΛΙΑΜΕΠ.

Λεωνίδας Πολέμης: Γιος του εφοπλιστή Αδαμάντιου Πολέμη, πρώην μέλος της διοικούσας επιτροπής του Παναθηναϊκού.

Χαράλαμπος Σιούφας: Δικηγόρος, πρώην μέλος του ΔΣ του Παναθηναϊκού και εκπρόσωπος του Μιχάλη Ζολώτα.

Παύλος Τσίμας: Δημοσιογράφος σε ιδιωτικούς και κρατικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, στο ραδιόφωνο και σε εφημερίδες και περιοδικά.
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ