2015-04-12 11:48:06
Φωτογραφία για Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΒΛΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ... «ΤΕΛΙΚΟ» ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ
Η μίνι προετοιμασία για τον υπέρ πάντων αγώνα της Εθνικής Ελλάδας πόλο Ανδρών με την Ουγγαρία στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης της προκριματικής φάσης του World League ολοκληρώθηκε και ο Θοδωρής Βλάχος ανακοίνωσε την αποστολή.

Οι 13 που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι: Κώστας Τσαλκάνης, Στέφανος Γαλανόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Βαγγέλης Δελακάς, Κυριάκος Ποντικέας, Γιώργος Δερβίσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Μανώλης Μυλωνάκης, Άγγελος Βλαχόπουλος, Μάριος Καπότσης.

Η αποστολή θα ταξιδέψει αεροπορικώς το πρωί της Δευτέρας (μέσω Βιέννης και από εκεί οδικώς στο Γκιορ της Ουγγαρίας), όπου την Τρίτη (14/4) το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα έχει μία πολύ δύσκολη αποστολή.

Η Εθνική βρίσκεται στην 2η θέση του 1ου ομίλου, τρεις βαθμούς πίσω από την Ουγγαρία και χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη είτε με τρία γκολ διαφορά για να περάσει εκείνη ως 1η στην τελική φάση είτε με δύο για να παιχτεί η πρόκριση στα πέναλτι (στο ματς του "Π. Καπαγέρωφ" η Ουγγαρία είχε επικρατήσει 15-13).
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ