2015-04-12 20:50:29
Φωτογραφία για ΑΓΡΑΒΑΝΗΣ : ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ... ΣΠΑΣΟΥΜΕ!
Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε στο "gavros.gr" για το παιχνίδι της Βαρκελώνης και την προσπάθεια του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο Final 4.

Μπήκε στο παρκέ για να βοηθήσει στο «τέσσερα» τον Πρίντεζη, ενώ για αρκετή ώρα τον είδαμε και ως σέντερ στο πλευρό του Πέτγουεϊ απέναντι στη Νίζνι.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης πλέον έχει επιστρέψει στο 100% της φυσικής του κατάστασης και σιγά σιγά βρίσκει τον ρυθμό που θέλει για να καταφέρει να επανέλθει στο επίπεδο που ήταν πριν τον τραυματισμό του. Ο νεαρός φόργουορντ μίλησε αναφορικά με το παιχνίδι με τη Νίζνι, την Μπαρτσελόνα και την μάχη της Βαρκελώνης, αλλά και για τους τραυματίες.

Ο Αγραβάνης δήλωσε:

Για το αν ήταν ευκαιρία για να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες: «Ναι αυτό το παιχνίδι ήταν η ευκαιρία να παίξουνε κάποια παιδιά που δεν είχαν παίξει και τόσο πολύ τον καιρό που μας πέρασε. Πιστεύω ότι όλοι παλέψανε μέσα στο γήπεδο και από την προσπάθεια είμαστε ικανοποιημένοι». 


Για τη δυσκολία που νίκησε ο Ολυμπιακός τη Νίζνι: «Το ματς με τη Νίζνι απο την αρχή έκρυβε κινδύνους γιατί τους έλειπαν δύο βασικοί παίκτες και έτσι οι υπόλοιποι είδαν το παιχνίδι ως μία ευκαιρία να αποδείξουν στον προπονητή τους ότι αξίζουν περισσότερο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παίζουν χωρίς άγχος και ελεύθερα. Παρόλα αυτά καταφέραμε και ήμασταν σοβαροί σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και πήραμε το ματς. Ήταν και η... μέρα στη μέση. Είναι κάποιοι παράγοντες, οι οποίοι μερικές φορές επηρεάζουν το παιχνίδι όπως και νάναι. Εμείς κακώς επηρεαστήκαμε και εμεις από την Μεγάλη Παρασκευή, αλλά πιστεύω πως προσπαθήσαμε και βγάλαμε κάποια πράγματα στο παρκέ».

Για το τι θέλει ο Ολυμπιακός στην Βαρκελώνη: «Αυτό που περιμένουμε πάνω από όλα είναι το πρώτο ματς και αυτό βλέπουμε εμείς. Θέλουμε να σπάσουμε το πλεονέκτημα έδρας της Μπαρτσελόνα». 

Για το αν μπορεί να φέρει το «διπλό» στην Ισπανία: «Εγώ το πιστεύω αυτό, αλλά και όλοι οι συμπαίκτες μου. Ότι μπορούμε να φέρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Το ματς αυτό είναι στα χέρια μας».

Για τους τραυματισμούς: «Όλοι θέλουμε πάνω από όλα να είναι υγιείς. Και ο Σπανούλης και ο Χάντερ είναι παίκτες πολύ σοβαροί και αναγκαίοι για την ομάδα μας. Η πεποίθηση μου είναι ότι θα προλάβουν και τα δύο ματς στη Βαρκελώνη».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ