2015-04-24 17:12:26
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ : ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΒΑΝΙ ΓΙ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!
Ο Ολυμπιακός δεν έχει ταβάνι, όπως δήλωσε ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sport24 Radio 103,3".

Ο νεαρός παίκτης των ερυθρόλευκων, τόνισε πως η ομάδα θα πάει στο Final 4 της Μαδρίτης με σκοπό να κατακτήσει ακόμα ένα τρόπαιο της Ευρωλίγκας.

Μάλιστα, κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας, τονίζοντας και το μέταλλο και την καρδιά που έχει δείξει ότι έχει στο μέγιστο βαθμό η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιωάννης Παπαπέτρου:

-Για τον αγώνα:

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε αυτή την νίκη και προκριθήκαμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Η ομάδα έδειξε καρδιά και μέταλλο. Ακόμη δεν έχουμε καταφέρει κάτι, αλλά κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα».

-Για το νικητήριο τρίποντο του Πρίντεζη:

«Τα συναισθήματα είναι απερίγραπτα. Πάγωσε το ΣΕΦ για ένα δευτερόλεπτο. Ήταν ένα πολύ καλό σουτ. Έγινε μια ομαδική προσπάθεια, ο Πρίντεζης βγήκε μόνος του και έβαλε το σουτ. Έχει βάλει και άλλα πολύ μεγάλα σουτ και ίσως μεγαλύτερα σουτ από αυτό στην καριέρα του. Είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτόν και για την ομάδα».


-Για την φετινή σεζόν του Ολυμπιακού:

«Η περσινή σεζόν ήταν μια αποτυχία. Η φετινή σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο. Αλλάξαμε προπονητή. Τραυματίστηκαν σχεδόν όλοι οι παίκτες. Η πρόκριση αξίζει σε αυτή την ομάδα που έχει περάσει πολλά. Δεν υπάρχει ταβάνι γι΄αυτή την ομάδα. Θα πάμε στην Μαδρίτη και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

-Για τον κόσμο της ομάδας:

«Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι μοναδικός, όπως και η στήριξή του. Αγαπάει την ομάδα και το μπάσκετ που παίζουμε τα τελευταία χρόνια. Γεμίζει το γήπεδο, του αξίζουν συγχαρητήρια και του αφιερώνουμε τη νίκη».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΑΜΣ ΒΕΡΣΗΣ 2015 της ΣΠΒ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΑΜΣ ΒΕΡΣΗΣ 2015 της ΣΠΒ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ