2012-05-04 16:32:52
Φωτογραφία για Καρατζαφέρης...“Κοροϊδεύουν τον κόσμο και τον εαυτό τους”!..Δείτε την επιστολή που έστειλε ο Πούτιν προς τον Καρατζαφέρη
της Άννας ΤουλουμπάΜιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης τόνισε ότι με την επιστολή που υπέγραψαν προς την κ. Λαγκάρντ, οι κ.κ. Βενιζέλος και Σαμαράς, δεσμεύτηκαν ότι δεν μπορούν να πάνε κόντρα στο Μνημόνιο, για όσο καιρό θα πολιτεύονται.

«Δεν μπορεί οι δύο επίδοξοι πολιτικοί που έχουν ήδη υπογράψει και προδεσμευτεί, να υπόσχονται και να . τάζουν τα διάφορα, περιφερόμενοι ανά την Ελλάδα. Μα γιατί κοροϊδεύουν τον κόσμο και τον εαυτό τους; Αφού έχουν δεσμευτεί ότι δεν θα πράξουν τίποτα που είναι αντίθετο από το Μνημόνιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υποστήριξε επίσης ότι αυτό που διακυβεύεται την Κυριακή είναι αν η Ελλάδα θα διατηρήσει την αξιοπρέπειά της ή αν «θα την εκχωρήσει στους δανειστές και εκβιαστές της».

Η επιστολή του Πούτιν προς τον Καρατζαφέρη

Προσωπική επιστολή από το Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, γνωστοποίησε ότι έλαβε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Με ιδιαίτερη ευχαρίστηση παρέλαβα επιστολή του Προέδρου Πούτιν, που μου διαβίβασε η Πρεσβεία της Ρωσίας. Αν και η επιστολή είναι προσωπική, νομίζω ότι αντανακλά το ενδιαφέρον της ομόδοξης Ρωσίας για την Πατρίδα μας, γεγονός που το βρίσκω εξαιρετικά ενθαρρυντικό για την κατάσταση που βρίσκεται η χώρα», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ..
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Σέρλοκ Χολμς
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Σέρλοκ Χολμς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ