2015-05-06 13:12:22
Φωτογραφία για ΠΑΣΟΚ: Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ
Την ενόχληση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η επιλογή του Αλ. Τσίπρα να μην απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του Κινήματος Ευ. Βενιζέλου στην «ώρα του Πρωθυπουργού» την Παρασκευή. Η Χαριλάου Τρικούπη κατηγόρησε συγκεκριμένα τον κ. Τσίπρα ότι αρνείται να απαντήσει στην επίκαιρη ερώτηση του κ. Βενιζέλου «για ένα μείζον ζήτημα που απασχολεί τους πολίτες και τη δημόσια συζήτηση», δηλαδή την πορεία της διαπραγμάτευσης με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ.

Αντιθέτως, παρατήρησε το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Τσίπρας επέλεξε «να απαντήσει σε μια και μόνο ερώτηση της αντιπολίτευσης για θέμα που συζητείται ούτως ή άλλως εκτενώς στην Βουλή  την ίδια ημέρα με αφορμή το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για το οποίο μπορούν να μιλήσουν ο Πρωθυπουργός και οι αρχηγοί των κομμάτων».

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν θα απαντήσει την Παρασκευή στην επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου για τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους. Αντίθετα, θα απαντήσει στις επίκαιρες ερωτήσεις του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκου Νικολόπουλου.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός έχει αποφασίσει για τα ερωτήματα που έχουν κατατεθεί και εκκρεμούν σχετικά με τις διαπραγματεύσεις, να γίνει αναλυτική συζήτηση στη Βουλή, όταν κλείσει ο πρώτος κύκλος της διαπραγμάτευσης. Έτσι την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός θα απαντήσει στην ερώτηση του κ. Θεοδωράκη σχετικά με το πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία, και του κ. Νικολόπουλου που αφορά τη διαπλοκή.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ