2015-05-15 08:42:06
Φωτογραφία για Μέχρι και τον...Παΐσιο επιστράτευσε ο Μιχελογιαννάκης για να μαζέψει την γκάφα για το AIDS!
Μέχρι και τον γέροντα... Παΐσιο θυμήθηκε ο Γιάννης Μιχελογιαννάκης, προσπαθώντας να διορθώσει τη γκάφα του με τις δηλώσεις που έκανε ότι ο ιός του HIV μεταδίδεται με το σάλιο.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (και γιατρός) αναγκάστηκε, μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του να τις πάρει πίσω αλλά επιχείρησε να δικαιολογηθεί.

«Το περιστατικό που διηγήθηκα με την λοιμωξιολόγο, η οποία κοινώνησε από το ίδιο δισκοπότηρο με τους οροθετικούς, ήταν το 1981. Τότε, δεν γνωρίζαμε τίποτε για τον ιό του AIDS και η πράξη της ήταν αποτέλεσμα πίστης και όχι γνώσης. Σαφώς και ο ιός δεν μεταδίδεται με το σάλιο, αυτό όμως το μάθαμε αργότερα» δήλωσε.

Μάλιστα ο κ. Μιχελογιαννάκης κατέφυγε σε μια ιστορία του μοναχού Παΐσιου για να πείσει ως προς την άποψη που έχει για την σχέση θρησκείας-επιστήμης:

«Κάποτε ο γέροντας Παΐσιος νοσηλευόμενος πονούσε και ζητούσε από τον ειδικευόμενο γιατρό να του δώσει παυσίπονο. Ο γιατρός, λόγω κούρασης, του είπε νευριασμένος, «τόσα θαύματα κάνεις κάνε και αυτό για να σου περάσει ο πόνος». Τότε ο γέροντας Παΐσιος του απάντησε, «γιατρέ, είσαι ανόητος, δουλειά μου είναι να προσευχηθώ, ώστε να σε φωτίσει ο θεός να μου δώσεις το σωστό φάρμακο». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ