2015-05-16 10:42:27
Φωτογραφία για ΛΟΤΖΕΣΚΙ : ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Στην μαχητικότητα και το πνεύμα που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός απέδωσε τη νέα μεγάλη ανατροπή κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ο Ματ Λοτζέσκι, μιλώντας στο "sportfm.gr".

Δε μπόρεσε να βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό λόγω της ασθένειάς του χθες (γαστρεντερίτιδα), όμως στα αποδυτήρια πανηγύρισε σα μικρό παιδί για την πρόκριση. Ο Ματ Λοτζέσκι, στην πρώτη του συμμετοχή σε Final Four κατάφερε να προκριθεί σε τελικό και μίλησε για το που κρίθηκε το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, τις δυνατότητες της ομάδας να παίξει ακόμα καλύτερα και προέβλεψε… Ρεάλ Μαδρίτης (όπως και έγινε τελικά).

Αναλυτικά, ο Ματ Λοτζέσκι είπε:

-Άλλη μία τρομερή ανατροπή για σας Ματ και μεγάλη πρόκριση «Πραγματικά εκπληκτικό παιχνίδι. Κανείς ίσως να μην περίμενε αυτή την εξέλιξη, εκτός από εμάς που ήμασταν μέσα και ποτέ δεν το παρατήσαμε. Οι παίκτες, οι προπονητές μας κυρίως που μας έδωσαν εκπληκτικές οδηγίες και μας ηρεμούσαν παρότι δεν πήγαινε τίποτα καλά επιθετικά για εμάς».


-Περίμενες τέτοια εξέλιξη όταν έγινε το 63-54;

«Ήταν σκληρό παιχνίδι και το ξέραμε, αλλά είχαμε καθαρό μυαλό στο τέλος και εκμεταλλευτήκαμε κάθε ευκαιρία που μας δόθηκε. Η άμυνά μας ήταν κάτι παραπάνω από καλή, κόντρα σε μία ομάδα που σκοράρει 90 πόντους μέσο όρο στην διοργάνωση».

-Τι άλλαξε τα τελευταία τρία λεπτά;

«Όλοι γίναμε πιο επιθετικοί στην άμυνα και κάναμε κατάθεση ψυχής. Ο Βασίλης είναι πολύ μεγάλος παίκτης και το πίστευα πως κάποια στιγμή θα βάλει ένα-δύο μεγάλα σουτ, το θέμα είναι το τι θα κάναμε και οι άλλοι για να τον βοηθήσουμε. Είναι σαν όνειρο αυτή η ανατροπή. Αλλά έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας».

-Για τον τελικό είτε παίξετε με την Ρεάλ ή την Φενέρ, θεωρείς πως πρέπει να παίξετε καλύτερα;

«Φυσικά και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και πρέπει. Ειδικά αν είναι η Ρεάλ Μαδρίτης που έχει και το πλεονέκτημα έδρας με το μέρος της, δεν θα πρέπει ποτέ να την αφήσουμε να ελέγξει τον ρυθμό και να μας ξεφύγει στο σκορ γιατί θα πάρει έξτρα ενέργεια από το γήπεδό της».

Που αποδίδεις τις ανατροπές;

«Στο πνεύμα μαχητή που έχουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παλέψουμε κάθε φάση και κάθε μπάλα ξεχωριστά, ακόμα και αν είμαστε πίσω στο σκορ. Ίσως η ΤΣΣΚΑ να πίστεψε πως όλα τελείωσαν στο -9, αλλά στο μπάσκετ και με τον Ολυμπιακό, ποτέ μη λες ποτέ.. (σ.σ γέλια)

.

Εσύ θα είσαι καλύτερα; Σε επηρέασε το πρόβλημα υγείας;

«Πιστεύω πως ναι θα είμαι καλύτερα. Δεν ένιωθα και πολύ καλά μετά την περιπέτεια χθες ,αλλά την Κυριακή θα είμαι σε θέση να βοηθήσω περισσότερο».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ