2015-05-31 20:38:06
Φωτογραφία για Μεγάλη νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Ατρόμητο
Ο Αστέρας Τρίπολης πραγματοποίησε το σημαντικότερο βήμα για την 2η θέση στα πλέι-οφ της Super League μετά τη νίκη που σημείωσε με σκορ 1-0 κόντρα στον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο όταν και έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες. Ο Αστέρας ισορρόπησε το ματς όσο περνούσε η ώρα με το ημίχρονο να λήγει χωρίς τέρματα.

Οι Αρκάδες εμφανίστηκαν καλύτεροι στο 2ο μέρος και κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο 66' όταν ο Νικο Φερνάντεθ με σέντρα στο δεύτερο δοκάρι βρήκε αμαρκάριστο τον Κουρμπέλη και αυτός με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ο Ατρόμητος έψαξε την ισοφάριση αλλά με άναρχο τρόπο και ο Μπαράλες στο 82' έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι πάντως έχασαν καλή ευκαιρία για να πάρουν το βαθμό στο 89ο λεπτό, όταν ο Ναπολεόνι πήρε την κεφαλιά όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Θεοδωρόπουλο. Το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους, δίνοντας τεράστιο πλεονέκτημα πλέον στον Αστέρα για το καλό εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ.

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Νίκο, Γιαννιώτας, Μπαράλες.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Νάστος, Κατσουράνης, Δημούτσος, Αγκουαζί, Καραμάνος, Ούμπιντες, Μαρσελίνιο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ