2015-06-13 20:36:11
Φωτογραφία για Γρηγόρης Μπιθικώτσης: «Δεν μου άρεσε καθόλου ο Σάκης στο Άξιον Εστί»
Ο γιος του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή, μίλησε στην κάμερα του «Στα καλά καθούμενα», και από τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου, ήταν αδύνατο να λείπει το θέμα με την ερμηνεία του Σάκη Ρουβά στο  «Άξιον Εστί».

Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε για το πολύκροτο ζήτημα, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης απάντησε: «Ο κάθε άνθρωπος ο κάθε τραγουδιστής είναι ελεύθερος να δοκιμάσει ό,τι θέλει. Ο Σάκης ήθελε να πει το Άξιον Εστί και το είπε. Τι έγινε; Πολλοί τραγουδιστές έχουν αποπειραθεί να το κάνουν και μάλιστα λαϊκοί τραγουδιστές. Αυτό όμως έχει περάσει στην ιστορία με την φωνή του Γρηγόρη Μπιθικώτση και έτσι θα είναι, όσο υπάρχει Ελλάδα».

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε αν το άκουσε και αν του άρεσε, δεν δίστασε να αποκαλύψει: «Το άκουσα. Δεν μου άρεσε καθόλου». «Μιλάς σε έναν άνθρωπο που έχει μεγαλώσει από την κούνια του και το έχει ακούσει από τον Γρηγόρη Μπιθικώτση. Αν καθόταν στα αυτιά μου, θα σου απαντούσα θετικά γιατί δεν έχω κάτι με τον Σάκη, είναι ένας πάρα πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Αυτό που είπα και τότε, είναι πως εγώ στην θέση του δεν θα έμπαινα σε χωράφια στα οποία δεν θα ήμουν κορυφή, γιατί ο Σάκης στον χώρο του είναι κορυφή», συμπλήρωσε αναφερόμενος στο εγχείρημα του απόλυτου star.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ