2015-06-17 13:09:41
Φωτογραφία για Θρήνος στη κηδεία του 46χρονου Σταύρου Λεμονάκη
Σε βαρύ πένθος για την απώλεια του Σταύρου Λεμονάκη, λειτούργησε χθες το εμπορικό κέντρο Σε νεκρική σιγή λειτούργησε χθες το κέντρο της εμπορικής αγοράς. Οι καταστηματάρχες γύρω από το κλειστό, εξαιτίας πένθους, καφέ «Ζώγια», στην οδό Αντωνοπούλου, ήταν αδύνατο να πιστέψουν την απώλεια του 46χρονου ιδιοκτήτη Σταύρου Λεμονάκη, σε τροχαίο δυστύχημα το προηγούμενο βράδυ, στον περιφερειακό Βόλου.

Πελάτες της γνωστής καφετέριας κοντοστάθηκαν συγκλονισμένοι μπροστά στην αναγγελία θανάτου του άτυχου οικογενειάρχη, πατέρα δύο παιδιών.

Το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου πλήθος κόσμου συνέρρευσε για το ύστατο χαίρε στον επιχειρηματία που έχασε τόσο άδικα και πρόωρα τη ζωή του, υποκύπτοντας στα βαρύτατα κρανιογκεφαλικά κατάγματα, μετά από σύγκρουση του δικύκλου που οδηγούσε με δίκυκλο 19χρονου.

Ο θρήνος απαρηγόρητος και τα γιατί αναπάντητα, για το θάνατο ενός πετυχημένου επιχειρηματία, που από νεαρή ηλικία ξεκίνησε τα επαγγελματικά του βήματα στο χώρο της εστίασης και κατέστησε την καφετέρια «Ζώγια» σημείο αναφοράς για την εμπορική αγορά και συνάντησης για πλήθος Βολιωτών και επισκεπτών.


Όλοι μιλούσαν για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του, την ευγένειά του, τη δράση του στον κλάδο, την όρεξή του για ζωή, το νήμα της οποίας κόπηκε τραγικά.

Το Τμήμα Τροχαίας Βόλου συνεχίζει να ερευνά τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου με θύμα τον 46χρονο και τραυματία τον 19χρονο οδηγό του δεύτερου δικύκλου, που ενεπλάκη στο τροχαίο στην περιφερειακή οδό Βόλου, στο ύψος της Κύπρου, το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το τροχαίο δυστύχημα, «στις 15-06-2015 το βράδυ στην Περιφερειακή Οδό Βόλου έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα όταν δίκυκλο μοτοποδήλατο, που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του δεύτερου οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό του πρώτου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βόλου». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ