2015-06-22 19:40:54
Φωτογραφία για Απαγορεύτηκε στην Ευρώπη η εφαρμογή Moments
Η νέα εφαρμογή του Facebook "Moments" δεν θα κυκλοφορήσει τελικά στην Ευρώπη και τον Καναδά λόγο μη συμμόρφωσης με τις εν λόγο νομοθεσίες.... 

Η εφαρμογή κυκλοφόρησε στα μέσα του Ιουνίου πριν λίγο καιρό και έχει σχεδιαστεί για να λύσει το πρόβλημα του διαμοιρασμού εικόνων μεταξύ των χρηστών που δεν θέλουν οι φωτογραφίες να είναι δημόσιες.

H τεχνολογία Ανίχνευσης Προσώπων στο Facebook "Στιγμές" παραβιάζει την ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Για παράδειγμα, η ιρλανδική ρυθμιστική αρχή είπε ότι η εφαρμογή πρέπει να ζητήσει άδεια από το χρήστη για την επεξεργασία των εικόνων του.

Η τεχνολογία Ανίχνευσης Προσώπων, η οποία χρησιμοποιεί η εφαρμογη Moments, αναπτύχθηκε από το εργαστήριο τεχνητής νοημοσύνης και έρευνας του Facebook. Ο αλγόριθμος αναλύει τις φωτογραφίες των φίλων και ψάχνει στη ροή των εικόνων σε μια συσκευή με ακρίβεια πάνω από 97 τοις εκατό.

Αναμένεται τώρα να δούμε πια θέση θα πάρει το Facebook στην απαγόρευση καθώς η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο στο αμερικάνικο appstore εδώ
"
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ