2015-06-25 11:13:20
Φωτογραφία για Η άγνωστη μάχη με τη νευρική ανορεξία Ελληνίδας παρουσιάστριας - μοντέλο
"Είχα αποστεωθεί" Η μάχη που έδωσε με τη νευρική ανορεξία δεν είναι γνωστή στο ευρύ κοινό.

Το γνωστό μοντέλο και τηλεοπτική "Αμαζόνα" της διαφήμισης που είχε σαρώσει, αλλά και παρουσιάστρια σε νεανικό κανάλι, Μαντώ Γαστεράτου, σε συνέντευξή της στο "You" αποκάλυψε την περιπέτεια με την υγεία της.

Έχεις περάσει από νευρική ανορεξία, βουλιμία και τα σχετικά;

"Ναι, πέρασα νευρική ανορεξία λίγο πριν από τα καλλιστεία από χαζομάρα μου γιατί είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου και είχα βάλει ένα ανόητο στοίχημα ότι θα πρέπει να είμαι τόσα κιλά, να έχω τόσο λίπος… Τώρα που βλέπω φωτογραφίες από τότε θεωρώ πως ήμουν πιο άσχημη από ποτέ. Είχα αποστεωθεί! Δεν πίστευα αυτό που είχα κάνει στον εαυτό μου".

Πώς το ξεπέρασες;

"Το έβλεπαν όλοι πως ήμουν ένα μάτσο κόκαλα, αλλά εγώ όχι! Ό,τι και να μου έλεγαν οι άλλοι εγώ νόμιζα ότι είμαι χοντρή! Το γυναικείο μυαλό είναι περίεργο, θέλει ψυχίατρο καμιά φορά. Μετά από μήνες έπεσαν στα χέρια μου κάποιες φωτογραφίες από τότε και έπαθα σοκ. Έλεγα: “Πώς είχες γίνει έτσι;”. Ήμουν σταθερή στα 58 κιλά και έφτασα 51!".

Ποιος σε ταρακούνησε;

"Ο αδελφός μου. Μου έβαλε τις φωνές για να συνέλθω. Επίσης με ταρακούνησαν τα σχόλια από τα βιντεάκια που έβλεπα και μου έγραφαν άγνωστοι ότι ήμουν σκελετός και ένα μάτσο κόκαλα"!.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ