2015-06-28 13:30:28
Φωτογραφία για ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΗΝ... ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΜΕ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ! (VIDEO & PHOTO)
Την... «τρέλα» και το πάθος του για τον Ολυμπιακό φανερώνει με κάθε ευκαιρία ο Αλέξης Αλεξανδρής!

Ο παλαίμαχος επιθετικός και συλλέκτης επτά συνεχόμενων πρωταθλημάτων με τα ερυθρόλευκα (1997-2003) δεν παραλείπει συχνά – πυκνά να ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook προσωπικές στιγμές από φωτογραφικό υλικό, αλλά ακόμη και videos από τις κορυφαίες στιγμές, που έζησε τα 9 συνολικά χρόνια που τίμησε τη φανέλα του Θρύλου.

Ο Αλεξανδρής υπήρξε από τους σημαντικότερους συντελεστές της «αρμάδας» που δημιούργησε τις βάσεις για τη δυναστεία του Ολυμπιακού! Εκείνης της ελληνικότατης από πλευρά ρόστερ και πιο θεαματικής ίσως ομάδας των τελευταίων 20 ετών Αλλά και από τους πιο καταλυτικούς παίκτες που διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην μάγκικη και πανάξια πρόκριση του Θρύλου στα προημιτελικά του Champions League της περιόδου 1998-99. Μάλιστα, πρόσφατα δεν παρέλειψε να ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ στο θριαμβευτικό 1-0 επί του Άγιαξ στο «φλεγόμενο« ΟΑΚΑ στις 21 Οκτωβρίου του 1998!

Mία ημερομηνία ιδιαίτερη για τον ίδιο, αφού συνέπεσαν τα 30ά του γενέθλια μ’ ένα υπέροχο γκολ, το οποίο ουσιαστικά άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για τηυν πρόκριση των μόνιμα πρωταθλητών Ελλάδας μέχρι τα προημιτελικα΄της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Ας θυμηθούμε τα κορυφαία στιγμιότυπα εκείνου του ιστορικού αγώνα
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ