2015-07-08 21:24:10
Φωτογραφία για Καβάλα: Σταμάτησε τη μηχανή και πέταξε τον σκύλο του από γέφυρα 8 μέτρων
Κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν τα μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Καβάλας «Αίσωπος» για την ύπαρξη ενός σκύλου ο οποίος έκλαιγε από αβάσταχτους πόνους. Φιλόζωοι πήγαν στο σημείο,επί της οδού Αριστείδου Στάνης στην περιοχή του Αγίου Παύλου, εντοπίζοντας το άτυχο ζώο σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση.

Όπως αναφέρει το Φιλοζωικό Σωματείο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου ένας άνδρας με μια μηχανή βρέθηκε στην περιοχή, όπου υπάρχει μια γέφυρα ύψους 8 περίπου μέτρων και πέταξε το ζώο, ένα γέρικο και τυφλό Κανίς, ώστε να το ξεφορτωθεί.

Οι Φιλόζωοι, σύμφωνα με το thrakitoday, ζητούν από τους κατοίκους της περιοχής εάν έχει υποπέσει κάτι στην αντίληψή τους για το συμβάν να επικοινωνήσουν μαζί τους ενώ παράλληλα έδωσαν στην δημοσιότητα φωτογραφίες του άτυχου ζώου μήπως κάποιος το αναγνωρίσει.

“Σας παρακαλούμε οποίος γνωρίζει κάτι για το συμβάν η αν γνωρίζει τον σκυλάκο να επικοινωνήσει με την σελίδα του ΑΙΣΩΠΟΥ. Το ζώο φοράει γαλάζιο υφασμάτινο λουράκι, ελέγχθηκε και δεν φέρνει μικροτσίπ. Εάν κάποιος αναγνωρίζει το ζώο παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στη σελίδα μας, η κατάστασή του είναι εξαιρετικά δύσκολη” σημειώνεται χαρακτηριστικά. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ