2015-07-17 07:10:05
Φωτογραφία για Αν θες την ΕΙΡΗΝΗ να είσαι έτοιμος για τον ΠΟΛΕΜΟ...
Παρακολουθώντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών γίνομαι λήπτης ενός τεράστιου όγκου μπαρουφολογίας από ανθρώπους οι οποίοι είναι είτε γλύφτες, είτε προδότες.

Και εξηγώ:

Πέσαν όλοι, αρχικά πάνω στο Βαρουφάκη και μετά πάνω στον Τσίπρα, ότι είχαν, τάχα, πλάνο Grexit και το κρατούσαν καλά κρυμμένο. Και ότι είχαν, τάχα, διπλή ατζέντα και προετοίμαζαν το γεγονός αυτό, το Grexit, αλλά τελικά δεν το κάνανε λέει γιατί μόλις ο Τσίπρας είδε κάποια στοιχεία, είπε, τρόμαξε.

Και τώρα η αντιπολίτευση, ναι αυτοί οι... να το πάρει το Ποτάμι; Σαμαροβενιζελικοί, αυτοί ντε που λένε ότι: "η Μέρκελ και ο Σόιμπλες είναι Φιλέλληνες και αγαπάνε την Ελλάδα περισσότερο από τον... Καμμένο" ναι αυτοί λοιπόν κατηγορούν Τσίπρα και Βαρουφάκη για αυτό που σκέφτηκαν και το έβαλαν σε διπλή ατζέντα.

Και διαβάζω επίσης κάποιους άλλους, που μέχρι προχθές κατηγορούσαν τον Τσίπρα, ότι έγινε ηγέτης, θα σώσει την Ελλάδα και άλλα τέτοια "σοβαρά" πράγματα.


Η ουσία είναι μία. Ο Τσίπρας δεν ήταν, δεν είναι και δε θα γίνει ΠΟΤΕ ηγέτης. Είναι πολύ λίγος.

Και εξηγώ: Γιατί ρε Πρωθυπουργέ απολογείσαι στους προδότες για κάτι που ΕΠΡΕΠΕ να κάνεις και τελικά δεν έκανες;

Και βέβαια θα έπρεπε να έχεις σχεδιάσει και να έχεις εναλλακτικό σχέδιο για την περίπτωση, είδες πως ήρθε η κακιά η ώρα, που έφτασες τώρα.

Γιατί κύριε πρωθυπουργέ, αν είχες έτοιμο το σχέδιο σου, όπως ο Δρακουμέλ στο καροτσάκι, δε θα σου κουνούσε τώρα το δάκτυλο.

Θα του το κουνούσες εσύ και θα του έλεγες και στην άλλη την κακογ...... οκ παιδιά, εγώ είμαι έτοιμος, τραβάτε τώρα εσείς και εξηγήστε στους ναζί ψηφοφόρους σας πως θα χαθούν 80 δις, τόσα είπε με μια πρόχειρη αρχική εκτίμηση ο διοικητής της Μποντεσμπανκ, και άλλα 10 δις το χρόνο που βγάζουμε από τα κορόιδα τους Έλληνες.

Το ίδιο θα έπρεπε να εξηγήσει και ο Ολάντ, ο Ρέντσι. ο άλλος ο Αυστριακός, ο άλλος και ο άλλος και γενικά όλοι οι άλλοι που μας κουνούσαν το δάκτυλο.

Έκαψες το καλύτερο χαρτί σου κύριε Πρωθυπουργέ με την υπουργοποίηση Βαρουφάκη. Αυτός έπρεπε να δουλεύει αποκλειστικά σε αυτό το σχέδιο και όχι να προσπαθεί να αποδείξει σε άσχετους πολιτικάντιδες τις αρχές της οικονομίας.

Κύριε Πρωθυπουργέ, το πρόγραμμα δε βγαίνει. Ότι και να μας λες, ότι και να σου λένε δε βγαίνει.

Απλή αριθμητική, ένας Ελευθ. επαγγελματίας, με καθαρά κέρδη €20.000 αν κλιθεί να πληρώσει 28% + 28% = 56% δηλαδή, 11.200€ + 400€ (Εισφ. Αλληλ.)+ 650€ (Τέλος Επιτ.) = 12.250€. Και αν έχει και κάποιο δάνειο... κλάφτα Αλέξη μου. Στα παιδιά του θα δώσει να φάνε... συμφωνίες ανάπτυξης.

Δεν ετοιμάστηκες για τον πόλεμο Αλέξη. Για αυτό δε θα έχεις ειρήνη.

Και αυτό ακριβώς είναι που ξεχωρίζει τον αρχηγό από τον ΗΓΕΤΗ.

ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ... Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ