2015-07-19 22:36:04
Φωτογραφία για «ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΦΙΑΣΚΟ...»
Ο Λίο Ουέστερμαν δεν θα αγωνιστεί για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, παρά την καλή σεζόν που πραγματοποίησε με τη φανέλα της Λιμόζ και με δηλώσεις του δεν έκρυψε την ...πικρία του για την εξέλιξη αυτή, χαρακτηρίζοντας ως φιάσκο την υπόθεση.

Η Λιμόζ διατήρησε τα κεκτημένα στο γαλλικό πρωτάθλημα, με τον Λίο Ουέστερμαν να έχει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας. Ο Γάλλος γκαρντ στόχευε στην επιστροφή του στη Βαρκελώνη, ώστε να αγωνιστεί με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του «Απογοητευμένος. Αυτή είναι η λέξη που θα μπορούσα να πω. Προφανώς, ο στόχος μου ήταν να επιστρέψω στην Βαρκελώνη, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε. Θα μπορούσα να πω πως όλο αυτό ήταν ένα φιάσκο», ήταν τα λόγια του Γάλλου γκαρντ στην L’Esportiu για να προσθέσει:

«Η σεζόν μου δεν ήταν τόσο καλή όσο περίμεναν στην Μπαρτσελόνα. Έχασα πολλά παιχνίδια λόγω τραυματισμών από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο. Ειλικρινά, όμως, καταλαβαίνω τον σύλλογο. Ίσως να ήταν καλύτερα για όλους να μείνω στη Λιμόζ και στο γαλλικό πρωτάθλημα. Νομίζω ότι το στυλ παιχνιδιού μου ταιριάζει περισσότερο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ