2015-07-20 14:04:50
Φωτογραφία για ΣΟΚ ΣΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΣΑΛΟΝΙΑ: Αυτή είναι η άγνωστη Βραζιλιάνα κόρη πασίγνωστου Έλληνα δικηγόρου [photo]
Το ότι ο γνωστός δικηγόρος... Αλέξανδρος Λυκουρέζος έχει μια κόρη, τη Μαρία-Ελένη... μαζί με την ηθοποιό Ζωή Λάσκαρη όλοι το ξέρουμε. Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό, είναι ότι έχει και άλλη μία, από τον πρώτο του γάμο με τη Βραζιλιάνα Αλίσια Κοριολάνο, τη Μαρίνα Λυκουρέζου-Κοριολάνο.

Μάλιστα, από το συγκεκριμένο γάμο ο δικηγόρος έχει και έναν γιο, τον Ιάσονα, ο οποίος ζει μόνιμα στο εξωτερικό.

Την Μαρίνα γνώρισε ο ελληνικός τύπος όταν με τον πατέρα της παρακολούθησαν την όπερα Κάρμεν στο Ηρώδειο.

Δίπλα στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο καθόταν μια γοητευτική κοπέλα με υπέροχα μάτια.

Η μητέρα της είναι πρώην φωτομοντέλο, φωτογράφος και νυν κοινωνιολόγος, λέγεται Αλίσια Κοριολάνο και είναι Αμερικανοβραζιλιάνα. Η Μαρίνα γεννήθηκε στο Παρίσι, πέρασε την εφηβεία της στη Βραζιλία και στη συνέχεια έζησε για πολλά χρόνια στο Λονδίνο, όπου και σπούδασε στο SOAS -School of Oriental and African Studies- University of London.

H Μαρίνα Κοριολάνο-Λυκουρέζου μεγάλωσε με τη μητέρα της και τον κατά τρία χρόνια μεγαλύτερο αδελφό της Ιάσονα, καθώς οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν πολύ μικρή. Εργάστηκε για κάποιο διάστημα στην Αθήνα διατηρώντας στο Κολωνάκι τη δική της γκαλερί ονόματι «Cats & Marbles» με πράγματα από την Ανατολή, παλιά έπιπλα, παλιά αντικείμενα, όλα πολύ γουστόζικα και ιδιαίτερα. Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ