2015-07-20 18:47:58
Φωτογραφία για Αποσύρει η κυβέρνηση από το νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί την Τετάρτη, τις πρόωρες συντάξεις και την φορολόγηση των αγροτών
Εκτός του δεύτερου νομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα που θα ψηφιστεί την Τετάρτη από τη Βουλή βρίσκονται οι ρυθμίσεις για την αύξηση της φορολόγησης των αγροτών και για τις πρόωρες συνταξιοδοτήσεις. H κίνηση αυτή ερμηνεύεται ως προσπάθεια της κυβέρνησης να μειώσει τις αντιδράσεις στο εσωκομμαιτκό της πεδίο και μαζί με αυτές και το ενδεχόμενο καταψήφισης του νομοσχεδίου από λιγότερους βουλευτές, κάτι που συναρτάται και με τις δηλώσεις Λαφαζάνη και άλλων στελεχών του "όχι".

"Η μόνιμη καταψήφιση δεν είναι συμβατή με την κοινή πορεία" είχε πει νωρίτερα ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μέσω της "Εφημερίδας των Συντακτών", γεγονός που σηματοδοτεί επίσης την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να "ξεκαθαρίσει" την κατάσταση στο κόμμα με πρώτο πεδίο αναμέτρησης τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου η συζήτηση και η ψηφοφορία στη Βουλή την Τετάρτη θα αφορά

Τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, «ο οποίος αποτελεί μείζονα αναμόρφωση των διαδικασιών και ρυθμίσεων για το σύστημα πολιτικής δικαιοσύνης και μπορεί να επιταχύνει σημαντικά τη δικαστική διαδικασία και να μειώσει τα κόστη».

Την ενσωμάτωση της οδηγίας BRRD, που αφορά την ασφάλεια των καταθέσεων, καθώς και την εξυγίανση των πιστωτικών ιδρυμάτων και των επιχειρήσεων επενδύσεων.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ