2015-07-21 10:12:33
Φωτογραφία για Ποιος τύπος γυναίκας ξετρελαίνει κάθε ζώδιο
Και όμως για κάθε άντρα υπάρχει ένας τύπος γυναίκας που μπορεί να τον κάνει να τρέχει και να μην φτάνει!

Να είναι όμορφη, έξυπνη, δύσκολη, εύκολη, μεγάλη ή μικρή, δυναμική, χαριτωμένη; Κάποια σίγουρα έχει τις πιο πολλές πιθανότητες για να κλέψει την καρδιά ενός άντρα!

Τα άστρα και εδώ παίζουν τον ρόλο τους ΚΡΙΟΣ

Η γυναίκα – τρόπαιο! Όσο πιο δύσκολη ή αδιάφορη το παίζει τόσο το καλύτερο, αφού για αυτούς εκεί είναι η πρόκληση! Μια γυναίκα που έντονη σε προσωπικότητα και ξέρει να ζει επικίνδυνα! Η δράση είναι η λέξη κλειδί για τον Κριό! Το έχεις;

ΤΑΥΡΟΣ

Η καυτή και όποιος αντέξει! Πολλά υποσχόμενη στο κρεβάτι, με πιασίματα, αρκεί να μη μιλάει πολύ και να μη βιάζεται. Θέλει την γυναίκα που εκτιμά της απολαύσεις, στο φαγητό, στην διασκέδαση, στη ζωή! Αυτή που πατάει γερά στα πόδια της και στόχος της είναι το ευ ζην !…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η φρέσκια και δροσερή! Διασκεδαστική, σπιρτόζα, γρήγορη στις ανταπαντήσεις, πρόθυμη, με χιούμορ και πολλούς φίλους ! Θέλει μια γυναίκα που να είναι η ψυχή της παρέας , που το μυαλό της θα τρέχει τρελά! Που θα του μιλά ακόμα και στο κρεβάτι !

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το αιώνιο θηλυκό μια κατεργάρα γυναίκα! Πλούσιες καμπύλες, ιδίως μπουστο που τρέφει ερωτικές φαντασιώσεις αλλά παρέχει και φροντίδα. Αυτή που αγαπάει την οικογένεια και το σπίτι, που είναι μια αγγαλιά για αυτόν! Ένας Καρκίνος θέλει αγάπη και προδέρμ!

ΛΕΩΝ

Η ωραία της ημέρας! Με πλούσια όμορφα μαλλιά, υπάκουη που θα υποκλιθεί στην ανωτερότητά του και έτοιμη να ικανοποιήσει πρώτα αυτόν. Τα κοπλιμέντα απαραίτητα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τέλεια γυναίκα! Σένια σε όλα της αλλά χαμηλών τόνων και χωρίς να φέρνει αντιρρήσεις ή να δημιουργεί κόντρες, ίσως λίγο πονηρούλα που να ξέρει να τον χειρίζεται αλλιώς πάει το έχασε το παιχνίδι!

ΖΥΓΟΣ

Η γυναίκα Diva! Γοητευτική, με ωραίο άρωμα και καλούς τρόπους που θα τους φλερτάρει απροκάλυπτα, ειδική στο παιχνίδι με τα μάτια. Το πως περπατάς, πως μιλάς, πως ντύνεσαι και το πως γελάς παίζουν τον ρόλο τους! Όσο πιο σικάτη τόσο πιο πολύ θα σε θέλει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εύκολη – ανυποψίαστη λεία! Χωρίς εξάρσεις αλλά με αγάπη και αντοχή στο κρεβάτι και ιδιαίτερα επιρρεπής στο θάμα κάνω πράξεις ότι περάσει από το μυαλό σου! Η γυναίκα που κρύβει πράγματα, που είναι κλείστη και θα τον βάλει στην διαδικασία να την ανακαλύψει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πιτσιρίκα! Ή αυτή που μικροδείχνει, παιχνιδιάρα, γελαστή, χωρίς να κολλάει πάνω τους και να μην έχει κρατήματα πουθενά! Η γυναίκα που της αρέσει η καινοτομία, που έχει μια βαλίτσα πάντοτε έτοιμη μήπως και σκάσει ένα ταξίδι ξαφνικό! Η λέξη φύγαμε είναι η λέξη που θέλει να ακούει από τα χείλια της!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Γυναίκα με κύρος και κοινωνικό Status! Συνήθως καλή επαγγελματίας, οικονομικά ανεξάρτητη σοβαρή, να δείχνει πάγος αλλά στο κρεβάτι να μετατρέπεται σε ηφαίστειο.Ο Αιγόκερως θέλει να θαυμάζει το τέρι του και να είναι μια γυναίκα που να ξέρει πως να επιτυγχάνει ακόμα και τους πιο φιλόδοξους στόχους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ξεχωριστή και μη συνηθισμένη! Αυτή που τους φτιάχνει πρώτα στο μυαλό, που ο φίλος θα τους πει ότι δεν είναι η κατάλληλη. Έντονη και προτοποριακή, με ευαισθησίες σε θέμτα κοινωνικά και πολιτικά! Μια ανάρτησα ψύχη! Στο θέμα κρεβάτι πρέπει να είσαι εφευρετική !

ΙΧΘΥΕΣ

Όσο πιο ντροπαλή τόσο πιο καλά! Η γυναίκα που δεν παίρνει πολλές πρωτοβουλίες,να είναι ιδιαίτερα αγαπησιάρα και ρομαντική !Η γυναίκα που χρειάζεται έναν άντρα να την στηρίζε…ι μια αγκαλιά για να κλάψει. Αυτή που γράφει ημερολόγιο και ποιήματα! Μιλάμε για τρελό ρομάντζο!

Πηγή: staxtopouta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ