2015-08-03 19:59:36
Φωτογραφία για Αργολίδα: Τον Θανάση τον αγαπούσα, δεν τον σκότωσα
"Δεν σκότωσα εγώ τον άνδρα μου, δεν θα μπορούσα να αφήσω το παιδί μου χωρίς τον πατέρα του. Τον Θανάση τον αγαπούσα". Αυτά είναι τα πρώτα λόγια της «μαύρης χήρας» που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον σύζυγό της στην Κοιλάδα Αργολίδας.

Η 37χρονη φιλόλογος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Έθνος της Κυριακής» 10 μέρες μετά την ομολογία – ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας του 42χρονου, η σύζυγός του εμφανίζεται να έχει καταρρεύσει και αρνείται ότι ομολόγησε το έγκλημα στους αστυνομικούς. «Δεν ομολόγησα ποτέ στην αστυνομία το έγκλημα που μου χρεώνεται», λέει.

«Δεν το έκανα εγώ» επιμένει για να συμπληρώσει πως «με την οικογένεια του Θανάση δεν έχουμε διαφορές. Θέλουμε να βρεθούν οι πραγματικοί δολοφόνοι του άντρα μου».

Την ίδια ώρα, στα χωριά της Ερμιονίδας οργιάζουν τα σενάρια για παράνομους ερωτικούς δεσμούς που η αποκάλυψή τους ίσως ρίξει φως στην υπόθεση. Τα στοιχεία που δεν είχαν αρχικά αξιολογηθεί από τους αστυνομικούς, εξετάζονται τώρα ξανά σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν τα ακριβή κίνητρα της δολοφονίας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ