2015-08-06 11:25:30
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΜΑΛΛΟΝ... ΣΑΚΑΤΗΣ ΗΤΑΝ!
Φοβερό κράξιμο του Νίκου Αλέφαντου μέσα από την στήλη του στο "sportdog.gr", στην "πράσινη" διοίκηση για τον διασυρμό από την Μπριζ! Ποιος είναι ο "παππούς" του Τριφυλλιού και ποιος "σκότωσε" τον Μπεργκ;

Αναλυτικά:

Εγώ από την προηγούμενη στήλη πρότεινα πώς έπρεπε να παίξει ο Παναθηναϊκός, πριν το ματς, και είπα μάλιστα ότι αν δεν παίξει έτσι θα είναι τρύπιος, τα σέντερ μπακ του θα δεινοπαθήσουν, θα διασυρθεί εκεί πέρα.

Πείτε ρε την αλήθεια στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Πήγανε και κάνανε μεταγραφές το καλοκαίρι που στα πιο καθοριστικά ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ, ούτε μία από τις μεταγραφές δεν βοήθησε! Μιλάμε για παταγώδη αποτυχία. Και ο Αναστασίου επίσης δεν έχει βελτιώσει την ομάδα από τα φιλικά, τα ίδια προβλήματα εμφανίζει ο Παναθηναϊκός, αργή ομάδα.

Πήγανε και πήρανε σε αυτήν την ηλικία τον Εσιέν, δεν είχε παίξει καθόλου στην Ιταλία, μάλλον σακάτης ήταν. Πώς δεν το πήρανε χαμπάρι; Δεν σε βοήθησε με την Μπριζ και δεν ξέρω πότε και αν θα μπορέσει να σε βοηθήσει. Η μεγάλη σου μεταγραφή πάντως είχε πρόβλημα υγείας.


Πήγανε και πήρανε τον Σάντσες, από το πρώτο ματς που τον είδα είπα ότι είναι αργός, ότι υστερεί στο ένας εναντίον ενός, έφαγε και την τρελή κόκκινη στο πρώτο ματς με την Μπριζ, σε έκαψε.

Από τερματοφύλακες ξεμείνανε. Πάνε και παίρνουν τον Καλτσά από τη Βέροια. Πού είναι η μεταγραφή; Πάνε και παίρνουνε αυτόν τον Γερμανό μπακ, ακούγονταν καλά λόγια, όμως στον Παναθηναϊκό βλέπω έναν μπακ που ούτε μπροστά βοηθάει, ούτε πίσω. Ως τώρα.

Μεταγραφές δηλαδή μάπα το πεπόνι! Ο δε Λουντ μπαίνει αλλαγή ξανά, δεν ακουμπάει μπάλα.

Και στην τακτική, πώς πας στην Μπριζ να παίξεις ρε Αναστασίου; Εγώ για το πρώτο ματς είπα τα εγκληματικά λάθη του πρώτου ημιχρόνου, σε εξύμνησα όμως για το β΄ ημίχρονο και τις αλλαγές σου. Στη ρεβάνς τα διέλυσες όλα. Γι΄ αυτό οι ολλανδικές ομάδες δεν προχωράνε, γι΄ αυτό αποκλείονται οι ολλανδικοί σύλλογοι σαν χαρούπια. Της ολλανδικής σχολής προπονητής είσαι και εσύ.

Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, χάλια και οι δύο σέντερ μπακ, ο ένας πιο αργός από τον άλλο. Λέγανε ότι οι σέντερ μπακ της Μπριζ ήταν αργοί. Αυτοί ήταν αργοί; Οι του Παναθηναϊκού ήτανε πιο αργοί! Τα δε πλάγια μπακ δεν υπήρχαν. Βρέθηκε ο Ζέκα σε θέση αριστερού μπακ στο γκολ!

Ένας Ζέκα που όλο εργάτη τον λένε, εγώ έχω κουραστεί όμως να βλέπω έναν χαφ που δεν ξέρει σε ποια θέση παίζει, μία κάνει τον κόφτη, μία κάνει τον πλάγιο μπακ, μία κάνει τον μέσα χαφ, και όλο σε ανασταλτικές λειτουργίες, δεν τον βλέπεις μια φορά να πάρει την μπάλα και να μπουκάρει, να απειλήσει. Είχες και τον Λαγό, τίποτα, δεν υπήρχε.

Τον δε Νίνη που τον υποστηρίζουν οι δημοσιογράφοι, ήταν σαν παππούς! Κουράγια δεν είχε να πιάσει ένα καλό σουτ, μετά το 50΄ εξαφανίστηκε από το γήπεδο.

Και βλέπεις άλλο λάθος, τον Μπεργκ που ό,τι έχει κάνει στην καριέρα του το έχει κάνει μέσα στην περιοχή, να τον τραβάει έξω και να παριστάνει τον χαφ ή τον εξτρέμ. Και να έχει πιο μπροστά μόνο του τον Καρέλη. Σοβαρά μιλάτε; Θανατώθηκε ο Μπεργκ να τρέχει προς τα εξτρέμ και τα χαφ, να ξεθυμαίνει. Και βάζεις τον Πέτριτς; Τι να σου προσφέρει ο Πέτριτς, τα έχουμε πει. Πού είναι τα εξτρέμ σου, έχεις εξτρέμ; Έτσι λέτε στον κόσμο ότι θα πάτε για πρωτάθλημα;
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ