2015-08-06 11:07:53
Φωτογραφία για «ΠΑΕΙ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΠΑΛΑΝΤΑ»
Ο Εντερ Μπαλάντα είναι στην παρούσα φάση η πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για τη θέση του κεντρικού αμυντικού, καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν συγκεντρώσει πολύ καλά στοιχεία για τις δυνατότητες του νεαρού στόπερ.

Στο Λιμάνι μάλιστα θεωρούν πως ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός είναι μια πολύ καλή επένδυση για το μέλλον και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.

Στην Αργεντινή υπήρχαν και χθες δημοσιεύματα που ανέφεραν πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του παίκτη, κάνοντας μάλιστα λόγο για... πρόταση του Ολυμπιακού ύψους πέντε εκατ. ευρώ, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Αυτό όμως που χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς έχει να κάνει με ρεπορτάζ ιταλικών ιστοσελίδων, που επίσης παρουσιάζουν σχεδόν σίγουρη τη μεταγραφή του Κολομβιανού στόπερ στον Ολυμπιακό.

"Αρκετές ιταλικές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για τον Μπαλάντα, όλα όμως δείχνουν ότι ο νεαρός αμυντικός θα πάει στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον παίκτη αρκετό καιρό κι έχει κάνει μια πρόταση στη Ρίβερ ύψους 5 εκατ. ευρώ".


Η ουσία είναι ότι ο νεαρός κεντρικός αμυντικός των "μιλιονάριος" είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Θρύλου σε ό,τι αφορά το κέντρο της αμυντικής διάταξης των ερυθρόλευκων. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, έχει παρακολουθήσει σε dvd τον νεαρό στόπερ της ομάδας του Μπουένος Αϊρες και έδωσε το "ΟΚ" στους ιθύνοντες του Θρύλου να προχωρήσουν τη μεταγραφή.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι σε "ανοιχτή γραμμή" με τους διοικούντες τη Ρίβερ Πλέιτ σε μια προσπάθεια να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Κολομβιανού αμυντικού όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ