2015-08-07 15:46:12
Φωτογραφία για «ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ... ΤΟΝ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡ»
Ο ρεπόρτερ της Ιντερ, Φρανσέσκο Παρόνε, εκθειάζει σε κάθε πρόταση του στο "gazzetta.gr" τον Καμπιάσo απονέμοντας τα εύσημα στον Ολυμπιακό.

«Είναι ένας master του ποδοσφαίρου. Μεγαλύτερο όνομα από τον Εσιέν. Μας λείπει στην Ίντερ», λέει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά Λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη άφιξη του «τίγρη από την Αργεντινή» για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ο ρεπόρτερ της ιστοσελίδας "fcinter1908.it", Φρανσέσκο Παρόνε, στο άκουσμα του ονόματος, Καμπιάσο εξαντλεί το ρεπερτόριο του σε κοσμητικά επίθετα, αποθεώνοντας τον Αργεντινό αμυντικό μέσο.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος χαρακτηρίζει «τεράστια» την απόκτηση του Καμπιάσο, κάνει λόγο για έναν ηγέτη που πλέον λείπει από την Ίντερ.

Τον χαρακτηρίζει «νικητή» και «master» του ποδοσφαίρου, ενώ θεωρεί πως πρόκειται για ουσιαστικότερη κίνηση συγκριτικά με τον Μάικλ Εσιέν.

«Ο Καμπιάσο για τους οπαδούς της Ίντερ αποτελεί τον ορισμό του νικητή, της αυτοθυσίας των στιγμών δόξας του συλλόγου.


Στα 10 χρόνια που υπηρέτησε την Ίντερ απέδειξε πως είναι ένας τεράστιος ηγέτης. Ξεκίνησε την καριέρα τους στους 'νερατζούρι' διατηρώντας πάντα χαμηλούς τόνους φτάνοντας στην κορυφή.

Απέκτησε παροιμιώδη αυτοπεποίθηση χάρη στη σκληρή δουλειά του στον αγωνιστικό χώρο. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που καταθέτει την καρδιά του σε κάθε παιχνίδι κερδίζοντας τον σεβασμό όλων.

Στον Καμπιάσο δεν αρέσει να δίνει συνεντεύξεις, ούτε να 'κυνηγάει' τις κάμερες. Μιλάει με το παιχνίδι του στο γήπεδο. Παίζει με αυτοθυσία και αποτελεί δάσκαλο για κάθε νέο ποδοσφαιριστή. Όσοι βρίσκονται δίπλα του στον Ολυμπιακό θα μάθουν μαζί του.

Η Ίντερ πλέον δεν έχει ηγέτη σαν τον Καμπιάσο, έναν άνθρωπο που σέβονται άπαντες. Είμαι βέβαιος πως στον Ολυμπιακός θα δείξει τα χαρίσματα του, την σοβαρότητα που τον διακατέχει ως ποδοσφαιριστή αλλά και το πως ανταποκρίνεται στην τακτική της ομάδας του.

Για μένα είναι ένας master του ποδοσφαίρου. Έχει σπουδαίο όνομα στην Ιταλία και τον σέβονται όλοι.

Μπορεί να είναι κοντά στα 35, αλλά σε καμία περίπτωση η ηλικία του δεν φαίνεται.

Γνωρίζω πως ο Παναθηναϊκός έχει στο ρόστερ του τον Εσιέν, αλλά για μένα ο Ολυμπιακός έχει κάνει τεράστια κίνηση.

Σίγουρα ο Καμπιάσο είναι μεγαλύτερο όνομα και στην παρούσα φάση μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τον Εσιέν. Επαναλαμβάνω, πως είναι ένας παίκτης που λείπει από την Ίντερ και τον νοσταλγούμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ