2015-08-07 16:48:44
Φωτογραφία για ΤΡΑΓΩΔΙΑ  στον Βόλο - Σκότωσε κατα λάθος τον παιδικό του φίλο
Μοιραία απέβη η ιδέα ενός 60χρονου να δείξει στον παιδικό του φίλο και κουμπάρο το κυνηγετικό του όπλο καθώς πάτησε τη σκανδάλη με αποτέλεσμα τα σκάγια να βρουν στον θώρακα, τον 61χρονο που έπεσε επί τόπου νεκρός.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε στις 7 το πρωί σε ένα μικρό καλύβι που διαθέτει ο 60χρονος, περίπου 2 χλμ. πριν το Βένετο, την ώρα που οι δύο φίλοι έπιναν τον πρωινό τους καφέ. Ο 61χρονος ήταν συνταξιούχος, παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών.

Στο σημείο βρίσκεται η Αστυνομία που εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και επί τόπου κλήθηκε ιατροδικαστής.

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες από το χωριό, ο εξ αμελείας δράστης τηλεφώνησε ο ίδιος στην Αστυνομία και δήλωσε το δυστύχημα, ενώ οι συγχωριανοί του μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον δράση που είχε το καλύβι του ανοιχτό για πολλούς συγχωριανούς του που τον επισκέπτονταν και αποδίδουν το δυστύχημα στην κακιά στιγμή.

Από νωρίς το πρωί στο χώρο που έπεσε νεκρός ο άτυχος 61χρονος βρίσκονται αστυνομικοί του Α.Τ. Βελεστίνου, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που περιμένει να παραλάβει τη σορό του άτυχου άνδρα, αφού πρώτα γίνει αυτοψία από ιατροδικαστή που θα πάει στο σημείο από τη Λάρισα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο 60χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.  Επίσης κατασχέθηκαν το όπλο που κατείχε νόμιμα κι ένας κάλυκας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ