2015-08-07 22:41:56
Φωτογραφία για ΠΑΡΝΤΟ : «ΕΔΕΣΑ» ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Την μεγάλη του ικανοποίηση για την ένταξή του στον Ολυμπιακό και το... δέσιμό του με τους συμπαίκτες του στο γήπεδο εξέφρασε ο Φελίπε Πάρντο σε συνέντευξή του στην Κολομβία.

Μιλώντας στο Caracol Radio ο ερυθρόλευκος άσος είπε για:

Την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Έχω αρχίσει να μαθαίνω πολλά και να νιώθω όλο και πιο καλά.

Την προσαρμογή του: Οι ιδέες στο γήπεδο ανήκουν όλες στον Μάρκο Σίλβα. Ξέρω το στιλ παιχνιδιού του. Ο τύπος των παικτών που χρειάζεται υπάρχει και το γεγονός πως ξέρει μου δίνει ακόμα πιο μεγάλη σιγουριά. Έδεσα' όμως πολύ καλά με τους συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό.

Το που παίζει: Έτσι όπως έπαιζα στην Πορτογαλία ήμουν στα... φτερά. Έπαιζα στην δεξιά πλευρά.

Την μετάβασή του στην Μπράγκα: Ήταν ένα καλό βήμα για μένα. Είναι σκληρό το να βρίσκεται από την Λατινική Αμερική στην Ευρώπη και να πρέπει να προσαρμοστείς τόσο γρήγορα, όμως προσαρμόστηκα άμεσα. Ήταν πολύ καλές οι σεζόν. Τα έδωσα όλα και πήρα πολύ αγάπη και εμπιστοσύνη από την ομάδα και τον κόσμο.


Την δυναμική του στο παιχνίδι του: Είναι πολύ σημαντική. Το πιο βασικό για μένα ήταν η προσήλωσή μου και η δουλειά μου. Με βελτίωσαν ως παίκτη και ως άνθρωπο. Επίσης η οικογένειά μου, οι κόρες μου και οι άνθρωποί μου, μου προσέφεραν την σταθερότητα που ήθελα.

Την Ελλάδα και την ζωή του στην χώρα μας: Μου είχαν πει πως η Αθήνα είναι ωραία πόλη. Η Ελλάδα έχει πανέμορφα νησιά και είναι ένα ιδανικό μέρος για μία οικογένεια. Είναι ένα κράτος με άλλη κουλτούρα, γλώσσα αλλά και διαφορετικό κόσμο και φαγητό. Ελπίζω και πιστεύω πως θα προσαρμοστώ σε όλα πολύ γρήγορα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ