2015-08-12 23:48:48
Φωτογραφία για Ποδόσφαιρο: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Σουπερλίγκ
Έστω και με καθυστέρηση επικυρώθηκε η βαθμολογία της Super League 2014-2015 από την 5η θέση και κάτω. Η Κέρκυρα κατέλαβε, έτσι, την τελευταία θέση της βαθμολογίας μετά την αποβολή της από τη Superl League, ο Λεβαδειακός ανέβηκε κατά μία θέση και από 15ος κατετάγη τελικά 14ος.

Οι Βοιωτοί μένουν στην κατηγορία και αποτελούν την Ομάδα Α στην κλήρωση που έχει γίνει. Βέβαια η επικύρωση της βαθμολογίας έγινε με αστερίσκο. Σημειώθηκε πως αν η Κέρκυρα δικαιωθεί στο Διαιτητικό Δικαστήριο, στο οποίο έχει προσφύγει μετά την καταδικαστική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, θα παραμείνει αυτή.

H διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα των δυο πρώτων αγωνιστικών της Super League, που ξεκινάει στις 22 Αυγούστου με τρία ματς. Η πρώτη σέντρα γίνεται στο Καλλονή - Ηρακλής, ακολουθεί το Πανθρακικός - Αστέρας Τρίπολης, ενώ την ίδια ημέρα παίζει και η ΑΕΚ με τον Πλατανιά στην επιστροφή της "Ένωσης" στη μεγάλη κατηγορία ύστερα από δυο χρόνια.


Την Κυριακή (23/8), μεταξύ άλλων, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο στο Φάληρο, ενώ νωρίτερα ο ΠΑΟΚ την Skoda Ξάνθη στην Τούμπα, με τον Παναθηναϊκό να παίζει την Δευτέρα (24/8) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (οι πράσινοι είχαν κάνει αίτημα στην διοργανώτρια αρχή να αγωνιστούν τη Δευτέρα καθώς στις 20 Αυγούστου θα αγωνιστούν με την Γκαμπάλα στο Αζερμπαϊτζάν). Ο Ατρόμητος περιμένει να δει ποια θα είναι οριστικά η... Ομάδα Α, ώστε να ξέρει τον αντίπαλό του στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος στο Περιστέρι.

Την 2η αγωνιστική, ο Ολυμπιακός παίζει Σάββατο (29/8) με την... Ομάδα Α εκτός έδρας και την ίδια ημέρα η ΑΕΚ ανεβαίνει στην Θράκη για να παίξει στα Πηγάδια με την Ξάνθη. Μια ημέρα μετά (30/8), ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Καλλονή στη Λεωφόρο και ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολη αποστολή στους Ζωσιμάδες με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Την Δευτέρα (31/8) διεξάγεται το Πλατανιάς - Ατρόμητος.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Προστασία Υμηττού
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Προστασία Υμηττού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ