2015-08-13 10:52:15
Φωτογραφία για Αχαΐα: Ζεσταίνουν τα...τρακτέρ για κινητοποιήσεις οι αγρότες
Την Δευτέρα 10/8 για δεύτερη φορά οι αγρότες της Αχαΐας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αγροτικού Συλλόγου Δυτικής Αχαΐας και συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

Θεωρούμε ότι μόνο με το Υπουργείο Γεωργίας θα μπορούσε να γίνει μια κατ’ αρχήν συζήτηση και όχι με άλλους κρατικούς φορείς οι οποίοι αν και αγνοούν παντελώς τα αγροτικά ζητήματα εμφανίζονται ως επαϊοντες συκοφαντούν και διαστρεβλώνουν τις απόψεις των αγροτών.Το χειρότερο όλων όμως είναι ότι αποφασίζουν και χειρίζονται ζητήματα κρίσιμα για το μέλλον συνολικά της χώρας που είναι το αγροτικό θέμα συνεχίζοντας τον τρόπο λειτουργίας και την πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Ας κοιτάξουν οι αποφασίζοντες τα στατιστικά στοιχεία του ακαθάριστου αγροτικού προϊόντος, του αγροτικού εισοδήματος τις εισαγωγές και την αυτάρκεια της Ελλάδα σε αγροτικά προϊόντα και ας αφήσουν το Υπουργείο Γεωργίας μαζί με τους Αγρότες και τους γνωρίζοντες γεωργική οικονομία να σταματήσουν τον κατήφορο της αγροτικής οικονομίας .

Ξεκινούμε πρώτα με ειλικρίνεια διάλογο με το Υπουργείο Γεωργίας και αν δεν εισακουστούμε θα προχωρήσουμε σε μαζικές κινητοποιήσεις.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ