2015-08-13 11:02:21
Φωτογραφία για ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΡΑ...
Η σημερινή μέρα αναμένεται να είναι καθοριστική σε αρκετά μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού, αλλά ιδιαίτερα σε αυτό του Μπαλάντα!

Στην Αργεντινή λένε ότι σήμερα  θα υπάρξει νέα κουβέντα ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Ολυμπιακό προκειμένου να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Ο Μπαλάντα, όπως σας ενημερώσαμε από χθες, θέλει Ολυμπιακό (δείτε το θέμα ΕΔΩ), ενώ οι Αργεντίνοι τονίζουν ότι ο παίκτης τα έχει ήδη βρει με τον Ολυμπιακό στο οικονομικό σκέλος!

Ο προπονητής της Ρίβερ, Γκαγιάρδο δεν μπορεί να πει κανείς ότι και... τυφλή εμπιστοσύνη στον Μπαλάντα, ειδικά από τη στιγμή που τραυματίστηκε την περασμένη σεζόν, έτσι δεν πρόκειται να σταθεί σοβαρό εμπόδιο στην μεταγραφή του Μπαλάντα στον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά της η Ρίβερ σαφώς και θα προσπαθήσει να κερδίσει όσα μπορεί περισσότερα, αλλά ξέρει ότι αν σταθεί εμπόδιο από την 1η Ιανουαρίου του 2016 ο παίκτης μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος σε όποια ομάδα θέλει για το επόμενο καλοκαίρι...

Στον Πειραιά ο παίκτης αρέσει πολύ, έχουν συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία και βλέπουν τον νεαρό Κολομβιανό ως μία σπουδαία επένδυση για το μέλλον, αλλά και άμεση σημαντική ενίσχυση της ερυθρόλευκης άμυνας... 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ