2015-08-13 12:31:23
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΓΙΑ... ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Την εθνική Κατάρ αντιμετωπίζει απόψε ο Ολυμπιακός σε φιλανθρωπικού χαρακτήρα αναμέτρηση στην Ελβετία, στο τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας του.

Ένα ιδιαίτερο φιλικό δίνει απόψε ο Ολυμπιακός στη Ζυρίχη, όπου αντιμετωπίζει την εθνική Κατάρ, στο «SportsCenter Grunfeld» (18:30, Novasports 1).

Μάλιστα, όλα τα έσοδα των ερυθρόλευκων από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα προσφερθούν στη UNICEF για τα παιδιά, προκειμένου να συνεχίσει το θεάρεστο έργο που επιτελεί εδώ και πολλά χρόνια.

Αυτό θα είναι το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι την επόμενη Κυριακή (23 του μήνα στις 21:30) υποδέχονται τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Με λίγα λόγια αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για τον Μάρκο Σίλβα να... τεστάρει υπό συνθήκες αγώνα την ενδεκάδα που ετοιμάζει για τα επίσημα παιχνίδια του Ολυμπιακού, με τους Άραβες να είναι το ένατο παιχνίδι προετοιμασίας το φετινό καλοκαίρι.


Στην αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται και ο Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος δύσκολα θα ξεκινήσει στο σημερινό ματς, αλλά υπάρχει ενδεχόμενο να παίξει κάποια λεπτά.

Από εκεί και πέρα, κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σιόβα, Αυλωνίτη και Μασουακού (ή Σαλίνο). Στα χαφ θα είναι ο Μιλιβόγεβιτς, ενώ δίπλα του θα παίξει ένας εκ των Μανιάτη ή Μπουχαλάκη. Ο Ντοσεβί θα παίξει στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Ντουρμάζ στο αριστερό και στην κορυφή θα ξεκινήσει ο Χάρα, με τον Κασάμι σε οργανωτικό ρόλο.

Την αποστολή συμπληρώνουν: Καπίνο, Βούρος, Κολοβός, Φουστέρ, Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Φινμπόγκασον, Πάρντο, Πουλίδο και Σάλιακας.

Στην Αθήνα έμειναν ο Τσόρι και ο Φορτούνης, οι οποίοι κάνουν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, αντίστοιχα, ενώ ο Μποτία συνεχίζει με αερόβιο πρόγραμμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ