2015-08-13 13:43:16
Φωτογραφία για Πολύ βαριές εκφράσεις από την Πρόεδρο της Βουλής κατά του υπουργού Οικονομκών Ευκλείδη  Τσακαλώτου
Αναφερόμενη στα όσα είπε ο κ. Φλαμπουράρης περί Φρόιντ είπε πως «τα εργαλεία της ψυχιατρικοποίησης είναι εργαλεία που χρησιμοποίησαν τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα και οι μυστικές υπηρεσίες» - Φίλης: Δημιουργεί μεγάλα θεσμικά προβλήματα ο ισχυρισμός της ότι στοχοποιείται

Σκληροί τόνοι από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά του υπουργού Οικονομκών Ευκλείδη  Τσακαλώτου για τα σχόλια περί «Ζωής θέλοντος», το οποίο μάλιστα σημείωσε ότι είναι λάθος ελληνικά.

«Από την Τρίτη στοχοποιήσατε εμένα προσωπικά» είπε και πρόσθεσε: «Δεν εξηγήσατε για την προσωπική επίθεση που μου κάνατε και δεν εξηγήσατε τον αντιδημοκρατικό τρόπο που προωθείτε».

Αναφερόμενη στα όσα είπε ο κ. Φλαμπουράρης περί Φρόιντ σήμερα (δείτε τις δηλώσεις εδώ) είπε πως «τα εργαλεία της ψυχιατρικοποίησης και της αποδόμησης της προσωπικότητας είναι εργαλεία που χρησιμοποίησαν τα πιο απολυταρχικά καθεστώτα, και μυστικές υπηρεσίες όλοι και αυτοί από τους οποίους υπέφερε η Αριστερά. Γιατί ξεκινήσατε αυτή την στοχοποίηση, πώς τολμάτε να στοχοποιείτε την Πρόεδρο της Βουλής».

Απαντώντας αμέσως μετά ο Νίκος Φίλης είπε ότι δημιουργεί μεγάλα θεσμικά προβλήματα ο ισχυρισμός της Κωνσταντοπούλου ότι στοχοποιείται. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ