2015-08-13 16:07:07
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ... ΑΝΤΙ-ΜΠΙΕΛΣΑ (ΡΗΟΤΟ)
Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Βενσάν Λαμπρίν, είχε συνάντηση με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, και εξέτασε το ενδεχόμενο πιθανής συνεργασίας μαζί του.

Το ενδιαφέρον για τον Ισπανό τεχνικό υπάρχει από την άνοιξη, αφού εκείνη την περίοδο η θέση του Μαρσέλο Μπιέλσα στον πάγκο της Μαρσέιγ ήταν εξαιρετικά επισφαλής. Τελικά ο Αργεντίνος τεχνικός παρέμεινε στη Μασσαλία, όμως η ξαφνική παραίτησή του το Σάββατο, μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Καέν επανέφερε το σενάριο... Μίτσελ για Μαρσέιγ!

Σύμφωνα με Γαλλικά ΜΜΕ, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού συναντήθηκε στη Μαδρίτη με τον πρόεδρο της ομάδας της Μασσαλίας, Βενσάν Λαμπρίν και εξέτασαν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν ήταν το πρώτο όνομα στη λίστα της Μαρσέιγ (αυτοί κατά σειρά προτεραιότητας ήταν οι Κλοπ, Ζιντάν, Μοντέλα), όμως η άρνηση και των τριών να αναλάβουν τη γαλλική ομάδα, έφερε σε περίοπτη θέση το όνομα του Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος θρηνεί τον χαμό του πατέρα του, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον γαλλικό σύλλογο, που εξάλλου έχει πολλά κοινά σημεία (Λιμάνι, φανατικός κόσμος) με τον Ολυμπιακό και το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας δεν αποτελεί πρόβλημα.


Όπως είναι φυσικό θα χρειαστεί μερικές παραπάνω μέρες η υπόθεση εξαιτίας του τραγικού γεγονότος που έζησε ο Μίτσελ αυτές τις μέρες (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο Μίτσελ δεδομένα θέλει να δουλέψει στη Μαρσέιγ και το μόνο που απομένει είναι να δούμε, αν τελικά η Γαλλική ομάδα που θα κάνει κι άλλα ραντεβού με υποψήφιους τεχνικούς, θα καταλήξει τελικά στον Ισπανό τεχνικό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ