2015-08-14 00:24:20
Φωτογραφία για Θρίλερ με την έναρξη της Ολομέλειας για το 3ο Μνημόνιο! - ΔΕΙΤΕ LIVE
00:17 Άρχισε και πάλι η Διάσκεψη των Προέδρων για να βρεθεί τρόπος να αρθεί το αδιέξοδο και να ληφθεί απόφαση για την έναρξη της Ολομέλειας. Θα επαναληφθεί η ψηφοφορία.

23:55 Μετά το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί η Διάσκεψη των Προέδρων διέκοψε για 10 λεπτά προκειμένου να αντιμετωπιστεί το ζήτημα.

23:45 Για την αντισυνταγματικότητα των τροπολογιών την οποία στήριξε η κυρία Κωνσταντοπούλου ψήφισαν 10 υπέρ της απόκρουσης των τροπολογιών, 10 ψήφοι κατά. Λόγω της ισοψηφίας μέτρησε η ψήφος της Προέδρου για εισήγηση κατά της εισαγωγής τους στην Ολομέλεια.

23:41 Η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου πρότεινε η συνεδρίαση της Ολομέλειας να ξεκινήσει το πρωί της Παρασκευής ενώ ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φίλης άμεσα. Η πρόταση της Προέδρου πήρε 8 ψήφους, του κ. Φίλη 10 ψήφους και υπήρξαν 2 παρών.

Η Πρόεδρος της Βουλής υποστήριξε ότι καμία από τις δύο προτάσεις δεν έχει την απόλυτη πλειοψηφία των παριστάμενων και άρα διαφαίνεται αδιέξοδο.

23:08 Σ’ εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η Διάσκεψη των Προέδρων η οποία θα αποφασίσει πότε και πώς θα συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής το τρίτο Μνημόνιο. Παρακολουθήστε ζωντανά την συνεδρίαση:
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ