2015-08-15 18:52:24
Φωτογραφία για Τέλος για το jailbreak στα νεότερα λειτουργικά?
Με την κυκλοφορία του ios 8.4.1 η Apple όπως ήταν αναμενόμενο έκλεισε πλέον τα τρωτά σημεία και δεν είναι εφικτό να γίνει jailbreak σε μια συσκευή που έχει αυτό το λειτουργικό με τα μέχρι τώρα δεδομένα από τα εργαλεία που υπάρχουν...  

Ωστόσο οι χρήστες που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα μπορούν ακόμη και όσο θα υπογράφει η Apple το παλιό λειτουργικό 8.4 να γυρίσουν την συσκευή τους πίσω.

Το μέλλον είναι αβέβαιο καθώς φαίνεται πως η ομάδα Taig δεν προτίθεται να κυκλοφορήσει κάποιο νέο εργαλείο στο ios 8 αλλά και στο 9 θα είναι μια πρόκληση καθώς αλλάζει ο τρόπος αντιμετώπισης από την Apple και λέγεται πως τα πράγματα θα δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο.

Το ios 9 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του Σεπτεμβρίου και μέχρι την τελική έκδοση δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το μέλλον του jailbreak.

Έτσι για ακόμη μια φορά όσοι θέλετε να κρατήσετε το jailbreak στην συσκευή σας θα πρέπει να είστε προσεχτικοί και όσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα προλαβαίνετε ακόμη και σήμερα να βάλετε καθαρό το ios 8.4 που υπάρχει δυνατότητα jailbreak. argonaytis-iphone
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ