2015-08-16 18:30:50
Φωτογραφία για Από μικρή μιλούσε στην «φανταστική της φίλη». 50 χρόνια μετά μαθαίνει τη ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ αλήθεια… [video]
Καθώς μεγάλωνε, η Helen συνήθιζε να μιλάει στην «φανταστική της φίλη» κάθε φορά που ένιωθε λυπημένη ή είχε προβλήματα. Γι” αυτήν ήταν η «μυστικήαδερφή» της στην οποία στρεφόταν όποτε ο επιθετικός πατέρας της επέστρεφε σπίτι θυμωμένος. Το καταφύγιό της Έπρεπε να περάσουν 5 δεκαετίες για ν” ανακαλύψει η Helen πως η «μυστική αδερφή» της ήταν πέρα για πέρα αληθινή!

Στο ενδιάμενο, χιλιόμετρα μακριά, η Jenny ανακάλυψε πως ήταν υιοθετημένηόταν ένα από τα ξαδέρφια της της είπε να σκάσει – σε μια συζήτηση – γιατί ήταν υιοθετημένο.

Από εκείνη τη στιγμή, η Jenny ξόδεψε δεκαετίες μέχρι να βρει τη βιολογική τηςμητέρα, τη Mercia, η οποία την έβαλε μάλιστα να της υποσχεθεί πως ποτέ δε θα αναζητούσε τη Helen ούτε θα της έλεγε με οποιονδήποτε τρόπο πως είναι αδερφές.

Η Jenny κράτησε την υπόσχεσή της μέχρι το θάνατο της Mercia.

Φαντάζεστε την έκπληξη της Helen όταν έμαθε πως ο πα-τέρας της δεν ήταν ο βιολογικός της γονιός και πως η μητέρα της είχε εγκαταλείψει την αδερφή της; Αντί να νιώσει θυμό ή κάτι παρόμοιο, το μόνο συναίσθημα που την πλημμύριζε ήταν χαρά! Έσμιξε με την «μυστική αδερφή» της ύστερα από 55 ολόκληρα χρόνια!
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ