2015-08-17 18:20:12
Φωτογραφία για ΕΓΡΑΨΕ... ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
Ιστορικό αποδεικνύεται τελικά το πρώτο γκολ του Κώστα Μήτρογλου με τη Μπενφίκα, αφού οι ρεπόρτερ στην Πορτογαλία έχουν βγάλει τις σημειώσεις τους και ανακαλύπτουν συνεχώς... νέα ρεκόρ για τον διεθνή επθετικό.

Πιο συγκεκριμένα στην επιφάνεια έρχονται συνεχώς τα ρεκόρ που καταρρίπτει με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Μπενφίκα ο "πιστολέρο" Ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα που καταφέρνει να σκοράρει στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας έγινε ο Κώστας Μήτρογλου ύστερα από τη σεζόν 2011/12.

Τότε ο Νολίτο είχε σκοράρει στη νίκη των «αετών» με σκορ 2-0 επί της Ζιλ Βιθέντε και τώρα ήταν η σειρά του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού να σημειώσει ανάλογη επίδοση.

Ο διεθνής επιθετικός κατάφερε να είναι ο πρώτος παίκτης των «αετών» μετά τον Νολίτο, ο οποίος καταφέρνει να σκοράρει στο επίσημο ντεμπούτο του στην ομάδα.

Το επόμενο... επίτευγμα αφορά τον νεοαποκτηθέντα 27χρονο φορ και έναν ακόμη συμπαίκτη του, κάτι που είχε συμβεί πριν από... 75 χρόνια!

Συγκεκριμένα, ο Μήτρογλου και ο Νέλσον Σεμέδο έγιναν οι πρώτοι ποδοσφαιριστές της Πορτογαλικής ομάδας που κατάφεραν να σκοράρουν στην πρώτη τους εμφάνιση στο πρωτάθλημα μετά την αγωνιστική περίοδο 1943/44.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ