2015-08-18 21:34:10
Φωτογραφία για «ΗΜΟΥΝ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ»
Ο αμυντικός της Άλκμααρ, Τζέφρι Χουβελέου, σε συνέντευξή του στην Ολλανδία αποκάλυψε πως ήταν... η πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για την άμυνά του.

Ο Τζέφρι Χουβελέου, όπως σας είχαμε ενημερώσει, ήταν ένα όνομα που γράφτηκε έντονα στον ολλανδικό και τον ελληνικό Τύπο για τον Ολυμπιακό.

Οι Ολλανδοί δημοσιογράφοι εντόπισαν τον παίκτη της ΑΖ και του ζήτησαν να ξεκαθαρίσει το... τοπίο γύρω από την υπόθεσή του.

«Η συμφωνία που έχω κάνει με την ομάδα μου είναι να παίξω για ακόμα 2 χρόνια εδώ προτού πάω αλλού. Πολλές φορές σκέφτηκα να κάνω το επόμενο βήμα, όμως όπως λένε και οι άνθρωποι της ΑΖ πρέπει πάντα να είσαι έτοιμος για την επόμενή σου κίνηση στην καριέρα σου. Αλλιώς κινδυνεύεις να πέσεις χαμηλά», τόνισε αρχικά.

Σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού υπογράμμισε: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ. Μία ομάδα που παίζει σε υψηλό επίπεδο και μετέχει στο Champions League. Τους είχα δει με την Φέγενορντ. Έδειχναν πολύ καλή ομάδα. Ήμουν η πρώτη τους επιλογή για την άμυνα. Αυτό είμαι σε θέση να γνωρίζω και αυτό σας λέω. Θα ήθελα να παίξω εκεί. Όμως επέλεξαν τελικά τον Μανουέλ Ντα Κόστα, που έχει παίξει στην Αϊντχόφεν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ