2015-08-19 02:07:15
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΓΙΑ ΜΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Αργά το βράδυ της Τρίτης, δημοσιεύματα από την Αργεντινή ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός αναμένεται να επιστρέψει με... νέα πρόταση για τον αριστερό μπακ-χαφ της Σαν Λορέντσο, Εμμάνουελ Μας. Μια θέση για την οποία ούτως ή άλλως οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα χρειαστούν ενίσχυση, ειδικά στην περίπτωση που ο Μασουακού αποχωρήσει από το Λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πριν λίγες μέρες πρόταση στη Σαν Λορένσο για την απόκτηση του 26χρονου αριστερού φουλ μπακ, Εμάνουελ Μας, ύψους 3.000.000 δολαρίων, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με νεότερα δημοισέυματα από την Αργεντινή ο Θρύλος επανήλθε για τον παίκτη της "Σικλόν" προσφέροντας πάνω από 4.000.000 δολάρια.

"Πηγές" από την ομάδα μάλιστα αναφέρουν ότι η διοίκηση θα συνεδριάσει για να παρθεί απόφαση για την πώληση του παίκτη ο οποίος θέλει να κάνει το ..."άλμα" στην Ευρώπη και πιέζει για να έρθει στον Ολυμπιακό και να αγωνιστεί στο Champions League.

Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω, τότε ο Ολυμπιακός επανέρχεται... δυναμικά για την απόκτηση του εκ των κορυφαίων αριστερών φουλ μπακ της Αργεντινής με μια πολύ "δυνατή" πρόταση, προκειμένου να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Δείτε τον Μας εν δράσει:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ