2015-08-19 08:00:17
Φωτογραφία για Οριστικό το διαζύγιο Σεφερλή με MEGA
Την προηγούμενη σεζόν ανέλαβε να παρουσιάσει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA και κατάφερε να σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις με αποτέλεσμα πολλοί, εύλογα, να πιστεύουν ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα έπαιρνε το "πράσινο φως" και για την επόμενη σεζόν.

Επειδή όμως τα στελέχη στο κανάλι της Μεσογείων του ζήτησαν να κάνει μεγάλη μείωση στο μισθό του αλλά και να αποφασίσουν μόνο αυτοί τους συνεργάτες και την ομάδα του έκανε τον Σεφερλή να απαντήσει αρνητικά και έτσι η συνεργασία δεν θα συνεχιστεί στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή που θα παρουσιάσει την καινούργια σεζόν η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ωστόσο παρά τη διαφωνία για την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή υπάρχουν φήμες που θέλουν η συνεργασία του Σεφερλή με το MEGA να συνεχιστεί σε κάποια άλλη εκπομπή. Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου το "διαζύγιο" μεταξύ Σεφερλή και MEGA είναι οριστικό και δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο συνεργασίσς αφού και οι δύο πλευρές, η καθεμία για τους δικούς της λόγους, δεν θέλουν να συνεχιστεί.


Πάντως φαίνεται ότι ο δημοφιλής ηθοποιός δεν θα μείνει εκτός τηλεοπτικού τοπίου αφού έχει κάνει συζητήσεις για διαφορετικού ύφους και θεματολογίας εκπομπή με το STAR και με το EPSILON, που επιθυμούν να τον εντάξουν στο πρόγραμμά τους. Προς το παρόν, λόγω και των πολιτικών εξελίξεων, οι συζητήσεις έχουν "παγώσει" αλλά θεωρείται σίγουρο ότι κάποιος από αυτούς τους "γάμους" θα προχωρήσει, ενώ έγκυρες πηγές θεωρούν ότι οι συζητήσεις με το STAR θα έχουν αίσιο τέλος και την επόμενη σεζόν θα δώσει τηλεοπτική στέγη στον Μάρκο Σεφερλή για να συγκεντρώσει στη συχνότητά του τους τηλεθεατές τηλεθεατές...!

Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ