2015-08-19 11:29:21
Φωτογραφία για ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟΙ... ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ!
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά κάποιοι από τους παίκτες που βρέθηκαν την Τρίτη (18/8) δεν θα αγωνιστούν φέτος με τα ερυθρόλευκα, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Οι διακοπές τελειώσαν για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι ήδη ξεκίνησαν να προετοιμάζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο και παρόντες στην "πρώτη" των πρωταθλητών Ελλάδας ήταν και οι Ανδρέας Χριστοδούλου και Βασίλης Καββαδάς.

Οι δύο παίκτες δεν θα αγωνιστούν φέτος στον Ολυμπιακό και θα παραχωρηθούν δανεικοί, προκειμένου να βρουν τον χρόνο συμμετοχής που θα τους βοηθήσει για το μέλον τους στο Λιμάνι. Ο Χριστοδούλου έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του Αρκαδικού και του Κοροίβου, ενώ το όνομα του Καββαδά έχει ακουστεί για τον ΠΑΟΚ και Αρη, όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Η απόφαση, όμως, για το μέλλον των παικτών δεν έχει παρθεί και θα ακολουθήσουν την αποστολή του Ολυμπιακού και στο Μέτσοβο. Οι ερυθρόλευκοι από τις 30 Αυγούστου ως τις 8 Σεπτεμβρίου θα προπονούνται στο Μέτσοβο και στην αποστολή τους θα βρίσκονται και οι Ανδρέας Χριστοδούλου και Βασίλης Καββαδάς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ