2015-08-19 19:36:52
Φωτογραφία για Στην Λέσβο αύριο ο υπουργός άμυνας Πάνος Καμένος - Περιοδεία και συσκέψεις από σήμερα του υπουργού υγείας στην Μυτιλήνη
Στη Λέσβο αναμένεται αύριο Πέμπτη εκτός απροόπτου  ο Υπουργός Αμύνης και πρόεδρος των "Ανεξαρτήτων Ελλήνων" Πάνος Καμμένος.

Ο Πάνος Καμένος μαζί με τον υπουργό υγείας Π. Κουρουμπλή που είναι είδη στο νηση μας θα έχουν συναντήσεις με φορείς του νησιού και τα σώματα ασφαλείας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του lesvospost.com, ο Υπουργός Άμυνας θα πραγματοποιήσει αιφνίδιο ταξίδι-αστραπή προκειμένου να επιθεωρήσει την κατάσταση στο νησί για θέματα ασφαλείας, και φυσικά για να δώσει λύσεις και στο μείζον θέμα του μεταναστευτικού στην Λέσβο.

Στην Λέσβο ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής

Το νησί της Λέσβου επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Υγείας,Παναγιώτης Κουρουμπλής, με στόχο να επιθεωρήσει την κατάσταση που επικρατεί με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες...

Ο υπουργός Υγείας επισκέφθηκε το λιμεναρχείο όπου γίνεται η ταυτοποίησή μεταναστών και προσφύγων, το Κέντρο Υποδοχής της Μόριας, καθώς και τον καταυλισμό στο Καραντεπέ.

Ο Π. Κουρουμπλής πραγματοποίησε, επίσης, επίσκεψη και στο νοσοκομείο του νησιού ενώ ακολούθησε σύσκεψη με φορείς για το μεταναστευτικό.

Η επίσκεψη του υπουργού Υγείας στο νησί θα συνεχιστεί και αύριο, με τον κ. Κουρουμπλή να συναντάται στις 10.00 το πρωί με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μυτιλήνης, Ερεσού και Πλωμαρίου Ιάκωβο Γ'  και μία ώρα μετά, με τον Δήμαρχο του νησιού Σπύρο Γαληνό.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
SpeedUpTV: AppStore free today
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
SpeedUpTV: AppStore free today
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ