2015-08-23 20:00:03
Φωτογραφία για Ταλαιπωρία για τους οδηγούς στην Πατρών - Κορίνθου: Σημειωτόν η κίνηση των οχημάτων...
Γολγοθάς περιμένει όσους ταξιδεύουν σήμερα ή πρόκειται να ταξιδέψουν και περνούν από την Πατρών-Πύργου Θα πρέπει σίγουρα να οπλιστούν με υπομονή, αφού η κίνηση των οχημάτων γίνεται σημειωτόν, μιας και τα εργοτάξια για την "ολοκλήρωση" του εν λόγω εθνικού δικτύου, οι κορίνες και οι πινακίδες σήμανσης δυσκολεύουν το ταξίδι τους.

Σε όλα αυτά πρέπει ασφαλώς να συνυπολογιστεί και η αθρόα επιστροφή των εκδρομέων της καλοκαιρινής περιόδου.

Μεγαλύτερο προβλημα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί του ρεύματος προς Αθήνα, ενώ η τροχαία βρίσκεται σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο.

Μέσα σε όλα αυτά διερωτάται σαφώς κάποιος, βλέποντας και την εικόνα που επικρατεί αυτή την ώρα στην Εθνική Οδό, για ποιό λόγο οι οδηγοί θα πρέπει να πληρώσουν διόδια, αφού και ταλαιπωρούνται, ενώ επιπροσθέτως κάνουν το σταυρό τους για να φτάσουν στον προορισμό τους, με τις υπάρχουσες συνθήκες που επικρατούν στον συγκεκριμένο δρόμο - καρμανιόλα.

Κατά τα άλλα η Πατρών - Κορίνθου θα έπρεπε να ήταν ήδη έτοιμη. Δυστυχώς όμως, όπως έγραψε και το πρωί το Patrastimes.gr η ολοκληρωσή του έργου αναμένεται να καθυστερήσει εκ νέου, μιας και οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις σταματούν τις εργασιές, τουλάχιστον έως και το τέλος του τρέχοντος έτους!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ