2015-08-25 13:29:01
Φωτογραφία για 45χρονος στην Θερμή της Λέσβου έκανε το αυτοκίνητο του πούλμαν για μετανάστες έναντι αμοιβής
Συνελήφθη 45χρονος στη Θερμή της Λέσβου, ο οποίος μετέφερε με αυτοκίνητο - 8 - μη νόμιμους αλλοδαπούς μετανάστες Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα

Συνελήφθη, χθες (24-08-2015) το απόγευμα στη Θερμή της Λέσβου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, ένας  ημεδαπός ηλικίας 45 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών μεταναστών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 45χρονος μετέφερε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, οχτώ (8) αλλοδαπούς μετανάστες, από την ευρύτερη περιοχή της Λέσβου, στην πόλη της Μυτιλήνης, έναντι χρηματικής αμοιβής, διευκολύνοντας έτσι την κίνηση και διαμονή τους στο νησί.

Όπως διακριβώθηκε ακολούθως, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί, στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων και είχαν εισέλθει την ίδια ημέρα, παράτυπα στη χώρα, από μη θεσμοθετημένο σημείο.

Το αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των μεταναστών, είναι ιδιοκτησίας 43χρονης ημεδαπής σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Το παραπάνω μέσο μεταφοράς καθώς και το χρηματικό ποσό των 145 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του συλληφθέντα, κατασχέθηκαν.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ