2015-08-25 23:14:07
Φωτογραφία για «Ντέμη αποφάσισε: Ή εγώ ή αυτή» - Η παλιά αγάπη του Νικολαΐδη που έκανε... τούρμπο την Βανδή
Ακόμη δεν έχει συνέλθει κι ας έχουν περάσει οκτώ χρόνια. Λογικό ήταν να ανάψει ο καβγάς όταν άκουσε τον άντρα της να μιλάει ξανά για... μπάλα.

ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ Περιοδικό YES

Μια συνέντευξη που άναψε μεγάλες φωτιές. Ο Ντέμης μπορεί να μιλάει σπάνια, αλλά όταν αποφασίσει να μιλήσει τότε οι αποκαλύψεις είναι πολλές. Μόνο που μία αποκάλυψη, που ήταν περισσότερο επιθυμία του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν επιχειρηματία, έβγαλε τη Δέσποινα Βανδή από τα ρούχα της και ο καβγάς τους ήταν αναμενόμενος. Ο Ντέμης μπορεί να πλήρωσε πολύ ακριβά το πάθος του για την ΑΕΚ, αλλά δεν είναι καθόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί ξανά με την αγαπημένη του ομάδα, γεγονός που σόκαρε την τραγουδίστρια.

"Έχω μάθει στη ζωή μου ότι ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ. Έτσι και για την ΑΕΚ ποτέ μη λες ποτέ" ήταν η απάντηση του Νικολαΐδη στη σχετική ερώτηση, η οποία αντιμετωπίστηκε με ενθουσιασμό από την πλειονότητα του κόσμου της ομάδας που τον καλούσε να επιστρέψει, αναλαμβάνοντας υψηλόβαθμο διοικητικό στέλεχος στους "κιτρινόμαυρους". Μάλιστα τα μηνύματα αγάπης ήταν τόσα πολλά που δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στοιχημάτιζαν ότι σύντομα ο Ντέμης θα επιστρέψει στο μεγάλο του πάθος.


Τα δικαστήρια

Το απόλυτο σοκ για τη Βανδή! Η τραγουδίστρια δεν περίμενε με τίποτα ότι ο αγαπημένος της θα σκεφτόταν ξανά την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο. Πίστευε ότι ο εφιάλτης αυτός θα ανήκε οριστικά και αμετάκλητα στο παρελθόν. Δεν μπορεί να ξεχάσει ότι ακόμη και σήμερα πληρώνει το πάθος του, που του έχει κοστίσει πολύ ακριβά. Δεν είναι μόνο ότι ο Ντέμης έχασε χρήματα και ότι η ψυχολογία του ειδικά την τελευταία χρονιά του στην ηγεσία της ΑΕΚ ήταν πολύ άσχημη, αλλά ακόμη δεν έχει ξεμπερδέψει, παρότι έχουν περάσει επτά χρόνια από τη μέρα που αποχώρησε. Το όνομά του εμπλέκεται στην υπόθεση με τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες την περίοδο που ήταν πρόεδρος, άσχετα αν εκείνος δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι έχει τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την αθωότητά του. Βέβαια, περιμένοντας τις διώξεις που θα διατάξει ο εισαγγελέας κανείς δεν είναι σίγουρος και η τραγουδίστρια λογικά κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα.

«Μακριά από την μπάλα»

Η αντίδρασή της λοιπόν στη δήλωση-επιθυμία του άντρα της ήταν έντονη. Ποιος την είδε και δεν τη φοβήθηκε! "Ούτε να το σκέφτεσαι" του είπε με πολύ αυστηρό ύφος. "Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθείς ξανά με το ποδόσφαιρο. Δεν θα περάσω πάλι τα ίδια". Ο Ντέμης αντέδρασε και η φωτιά ήταν έτοιμη να ξεσπάσει. Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα, αφού η Δέσποινα ήταν εκτός εαυτού και δεν άκουγε τίποτα. "Ή εγώ ή η μπάλα" φώναζε. Μάταια της έλεγε ο άντρας της ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του στο ποδόσφαιρο, αφού και ο ίδιος δεν το επιθυμεί. Η τραγουδίστρια δεν άκουγε τίποτα.

Με τα πολλά τα πνεύματα ηρέμησαν, όμως η Βανδή δεν είναι διατεθειμένη να κάνει ούτε βήμα πίσω. Δεν θέλει να ακούει για ποδόσφαιρο και δεν υπάρχει περίπτωση να μην αντιδράσει αν επιμείνει ο Ντέμης στη δήλωσή του. "Μακριά από τη ζωή μας η μπάλα, για να μη μας πάρει εμάς η μπάλα", λέει χαρακτηριστικά. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ